Depri in drie stappen

Voor als je het nog niet was ...

Sippe tips

Al die mensen die vandaag met goedbedoelde uit-je-dip-tips komen… Nee, daar heb jij geen zin in. Je wil juist verzwelgen in zelfmedelijden, al is het maar voor even. Snappen we. Daarom: drie tips om je nog verrotter te voelen.

Tip 1: Maak een zielig lijstje
Wat zijn tien redenen waarom jij het vandaag niet makkelijk hebt? Zat je favoriete slip nog in de was? Had je mandarijn een pitje? Zat er iemand te stinken in de trein? Deed internet het niet op je telefoon? Zet al je issues onder elkaar, lees ze nog eens door en laat je verdriet er even zijn. Luister vervolgens naar dit nummer, dikke kans dat je al jouw problemen herkent. 

Deze dieren hebben het trouwens ook niet makkelijk.

Tip 2: Zoek lotgenoten
Deze mensen hebben het net zo moeilijk met hun maandagochtend als jij. Maar zíj hebben er tenminste leuke Vine-filmpjes van gemaakt. Zij wel...

Tip 3: Maak het allemaal nog erger
Boek een vakantie naar het Indiase Cherrapunji: de meest regenachtige plaats ter wereld. Of ga winkelen en pas alleen maar kleren waarvan je weet dat die te klein zijn. Of reken uit hoeveel nachtjes je nog moet slapen voordat de zomer begint.

Voel je je nu een beetje zo?

Dan hebben we hier vijf tips om weer vrolijk te worden!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eerste hulp bij Instagram

Naast foto’s van foodies leent Instagram zich ook perfect voor de leukste stylingfoto’s. Moge Leuk Mens en interieurblogger Seline Steba nou stiekem best een beetje verslaafd zijn aan deze app.

Blogs voor het hele gezin

Als je behoefte aan inspiratie hebt, dan kun je natuurlijk terecht op het wereldwijde web. Maar waar moet je zijn? Welke blogs moet je hebben en welke borden moet je volgen op Pinterest?

Geluk in een doosje

Een portie geluk op je deurmat, wie wil dat nou niet? Geluk in een doosje is een abonnement op leuke, vrolijke, kleine cadeautjes

Frutselen en knutselen

Het regent en je zit verlegen om een originele knutseltip. Zoek niet langer, want Maud heeft een paar leuke in de aanbieding!