Vijf liedjes om keihard op te jenken

Pak je pakje tissues

En laat die traan maar gaan

Het zit vandaag niet mee he? Het is niet alleen maandag, maar óók nog eens de meest depri maandag van het jaar. Dus als je daar even lekker een potje om wil snotteren, dan mag dat. We hebben een treurige playlist voor je samengesteld waar je je intens alleen door gaat voelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en cry us a river.

Unbreak my heart – Toni Braxton
All by myself – Celine Dion 
Without you – Mariah Carey 
Cry – James Blunt
Show me the meaning of being lonely – Backstreet Boys
 


:’-(

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De tofste modetrends

Nee, we staan in Nederland nu niet bepaald bekend om ons feilloze modegevoel. Daarom kun je de tofste modetrend maar het beste bietsen van iemand die het wél begrepen heeft. Anna Nikbakht Nooshin, kom maar door met die tips!

Vrouwendingen

Leuk Mens Sunny is als schrijver en documentairemaakster vaak bezig met de onderwerpen vrouwen, liefde en seksualiteit en hun aanwezigheid in de media.

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.

Maak je eigen Frozen kerstspel

Het spel zelf werkt zoals boter-kaas-en-eieren, maar in plaats van de rondjes en de kruisjes speel je met rendier Sven en sneeuwpop Olaf.