Vijf liedjes om keihard op te jenken

Pak je pakje tissues

En laat die traan maar gaan

Het zit vandaag niet mee he? Het is niet alleen maandag, maar óók nog eens de meest depri maandag van het jaar. Dus als je daar even lekker een potje om wil snotteren, dan mag dat. We hebben een treurige playlist voor je samengesteld waar je je intens alleen door gaat voelen. Dus ga er maar even lekker voor zitten en cry us a river.

Unbreak my heart – Toni Braxton
All by myself – Celine Dion 
Without you – Mariah Carey 
Cry – James Blunt
Show me the meaning of being lonely – Backstreet Boys
 


:’-(

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Doe het zonder vlees en zuivel

Vegetarisch koken, daar kunnen een hoop mensen zich nog wel een voorstelling bij maken. Veganistisch eten daarentegen, dat komen we niet zo veel tegen. Toch blijken er hartstikke veel fascinerende blogs en websites om van te watertanden beschikbaar; allemaal over koken zonder dierlijke producten. Laura verklapt haar absolute favorieten.

Zo knap je een meubel op

Stel, je wilt de eikenhouten stoel van je oma een kleurtje geven. Hoe doe je dat op zo’n manier dat het er niet uitziet alsof een baby met een kwast in de weer is geweest? Louise helpt.

Zelf suikerspinnen maken

Snoepen is slecht voor kinderen. Dus als je het goed, doe het dan leuk en maak bijvoorbeeld je eigen suikerspin...

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.