Boswandeling Lage Vuursche

Rennen tussen bomen

Honden zijn ook welkom

Weer of geen weer, Hannelore neemt haar dochter, manlief en hond regelmatig mee naar een prachtig groen bos op de Utrechtse Heuvelrug. Oké, ook omdat je daar lekker kunt lunchen.

“Wij gaan regelmatig in het weekend wandelen in het bos, want we hebben veel natuur in de omgeving. Heerlijk! Mijn dochtertje vindt het fijn om te rennen tussen de bomen, allerlei mooie blaadjes te zoeken en met onze hond te spelen. Favoriet is een bos vlak voor Lage Vuursche, waar een leuk theehuis zit met een geweldige lunchkaart. Honden zijn ook welkom, dus daar strijken we regelmatig neer.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voor de liefste mama van de wereld

Het is bijna zover! De dag der dagen voor alle moeders (en oma’s) om eens heerlijk in het zonnetje gezet te worden. Nu kun je natuurlijk een leuk boek cadeau doen, maar een zelfgemaakt knutselwerk wordt vast nog meer gewaardeerd.

De inspiratiebron van Jeroen

Jeroen schrijft kinderverhalen maar is blij dat hij zelf al uit de babyfase is. Hoe komt hij aan zijn inspiratie? Blogs volgt hij niet echt.. maar het lukt hem altijd kinderen de mooiste verhalen mee te geven. Het zou je papa maar zijn!

De leukste cadeaus voor mannen

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht.

Films om van te smullen

Naast het klaarmaken van heerlijke dingen voor haar blog Keetenstijd, is Leuk Mens Kee ook dagelijks bezig met de allerleukste films en televisieseries.