Liefdesbubbel

Slapen onder de sterren

In de Belgische natuur

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn. Want daar kun je ‘glamperen’ in een luchtbel (glamping = kamperen met een vleugje glamour en luxe).

De luchtbel is een doorzichtige, ronde tent en staat aan de rand van het bos. Dat betekent dat helemaal één met de natuur bent én dat je ’s nachts vrij uitzicht hebt op schitterende sterrenhemel. De tent is van bijna alle gemakken voorzien, zoals een douche en een heerlijk bed. Er is alleen geen keuken, maar wie gaat er nou zelf koken op een superromantisch tripje?

Misschien vind je het ook nog leuk om te weten dat deze bewuste luchtbel de grootste is die tot nu toe is gemaakt. Ja he, dat dachten we al. En nu, hup, boeken maar!

Meer info over en foto’s van deze luchtbel vind je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zoeken naar de Big Five

In Nederland geen olifanten, neushoorns, leeuwen, luipaarden en buffels; ons land kent zijn eigen big five: edelherten, wilde zwijnen, reeën, bevers en zeehondjes. 

Plantaardig shoppen

Dat plantaardig koken blijkt nog best een avontuurlijke bezigheid. We vroegen Laura naar haar favoriete shopadresjes, waarna zij prompt met hilarische garnalen en fantastische nepkip op de proppen kwam. Heb je meer tijd? Plan dan een tripje Berlijn en doe daar een van de drie immense vestigingen van Veganz aan. Een plantaardig bestaan saai? Nou neuh hoor.

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin.