Liefdesbubbel

Slapen onder de sterren

In de Belgische natuur

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn. Want daar kun je ‘glamperen’ in een luchtbel (glamping = kamperen met een vleugje glamour en luxe).

De luchtbel is een doorzichtige, ronde tent en staat aan de rand van het bos. Dat betekent dat helemaal één met de natuur bent én dat je ’s nachts vrij uitzicht hebt op schitterende sterrenhemel. De tent is van bijna alle gemakken voorzien, zoals een douche en een heerlijk bed. Er is alleen geen keuken, maar wie gaat er nou zelf koken op een superromantisch tripje?

Misschien vind je het ook nog leuk om te weten dat deze bewuste luchtbel de grootste is die tot nu toe is gemaakt. Ja he, dat dachten we al. En nu, hup, boeken maar!

Meer info over en foto’s van deze luchtbel vind je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

5 dingen voor een romantische date

Goedzo, je hebt een date gescoord. Maar wat nu? Wel of niet all out gaan met cadeaus en luxe? En wat doe je met het eten? Serena heeft de ingrediënten voor een smooth avondje.

Slapen in de cel

Slapen in deze voormalige gevangenis is zeker geen straf.

Naar de Londense Opera

Nu kun je van de opera- en balletvoorstellingen van The Royal Opera House genieten vanuit je luie bioscoopstoel, op het grote scherm van EYE in Amsterdam.

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!