Liefdesbubbel

Slapen onder de sterren

In de Belgische natuur

Voor een potje superromantisch kamperen met je 100% hunk of hunkin moet je in de Belgische Ardennen zijn. Want daar kun je ‘glamperen’ in een luchtbel (glamping = kamperen met een vleugje glamour en luxe).

De luchtbel is een doorzichtige, ronde tent en staat aan de rand van het bos. Dat betekent dat helemaal één met de natuur bent én dat je ’s nachts vrij uitzicht hebt op schitterende sterrenhemel. De tent is van bijna alle gemakken voorzien, zoals een douche en een heerlijk bed. Er is alleen geen keuken, maar wie gaat er nou zelf koken op een superromantisch tripje?

Misschien vind je het ook nog leuk om te weten dat deze bewuste luchtbel de grootste is die tot nu toe is gemaakt. Ja he, dat dachten we al. En nu, hup, boeken maar!

Meer info over en foto’s van deze luchtbel vind je hier.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Brievenbusbloemen

Een bedankje voor je lieve (schoon-)mams? Een berichtje aan die vriendin die aan de andere kant van Nederland woont? Er is weinig zo leuk als iemand trakteren op een lief cadeautje, maar helaas vereist het ook nogal wat organisatietalent...

Sleurkalender

Het zou je maar overkomen: De Sleur. Daar moet je dus even niet aan denken. Met de Sleurkalender van Marloes Toonen is er geen haar op je hoofd die in de sleur zal raken. Hoera!

IJskoude yoghurt

Yoghurt? Ja lekker, maar alleen als ‘ie ijs en ijskoud is. Frozz verkoopt verse yoghurt die ter plekke bevroren wordt, dus geen yoghurtijs – wat eigenlijk roomijs met yoghurt is.

Slowwood

In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt Christien Starkenburg de mooiste tafels onder het label SlowWood.