Leuke app: Rise & Shine

Begin je dag met een lach

De vrolijkste wekker ooit

Het is maandagochtend en de wekker dreunt je je bed uit. Vloekend en tierend begeef je je richting de douche en tot aan je eerste kop koffie hangt er een donderwolk boven je hoofd. Lekker begin van je dag – maar niet heus.

Zo kan het ook!
Het is maandagochtend en de wekker maakt je wakker met een relaxt deuntje. Je lacht je wekker toe met je gulste lach en hij stopt. Je stapt dansend je bed uit (uiteraard met je goede been) en zingt een liedje onder de douche. Tijdens je eerste kop koffie gaat het zonnetje boven je hoofd nóg harder schijnen.

Klinkt als te mooi om waar te zijn? Nope. Je hoeft alleen maar de app Rise & Shine te installeren op smartphone. Het alarm van de wekker stopt pas als je een oprechte lach in de camera laat zien. Ook leuk: daarna maakt hij een #ochtendselfie van je, die je mag delen met je vrienden. Zo. Kan jouw ochtendhumeur voortaan lekker in bed blijven liggen.

Downloaden voor iPhone

Voor Android is de app nog niet beschikbaar.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Chinees eten zoals het hoort

Piet van BAK restaurant weet wel waar je de mosterd haalt. Of de lekkerste Pekingeend, in dit geval. Waar in Amsterdam scoor je de beste exotische maaltijd?

De ultieme versiertruc van Jaap

Dat Jaap een ware Casanova is, blijkt wel uit onderstaand verhaal. Sloepje, liedje, gitaartje, maneschijn: zó romantisch.

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.

Koorddansen voor iedereen

Slacklinen is hot. Mocht je niet weten wat het is: het is simpel gezegd balanceren op een band tussen twee dingen. Je ziet het vaak in parken maar het kan dus nu echt overal.