Leuke app: Rise & Shine

Begin je dag met een lach

De vrolijkste wekker ooit

Het is maandagochtend en de wekker dreunt je je bed uit. Vloekend en tierend begeef je je richting de douche en tot aan je eerste kop koffie hangt er een donderwolk boven je hoofd. Lekker begin van je dag – maar niet heus.

Zo kan het ook!
Het is maandagochtend en de wekker maakt je wakker met een relaxt deuntje. Je lacht je wekker toe met je gulste lach en hij stopt. Je stapt dansend je bed uit (uiteraard met je goede been) en zingt een liedje onder de douche. Tijdens je eerste kop koffie gaat het zonnetje boven je hoofd nóg harder schijnen.

Klinkt als te mooi om waar te zijn? Nope. Je hoeft alleen maar de app Rise & Shine te installeren op smartphone. Het alarm van de wekker stopt pas als je een oprechte lach in de camera laat zien. Ook leuk: daarna maakt hij een #ochtendselfie van je, die je mag delen met je vrienden. Zo. Kan jouw ochtendhumeur voortaan lekker in bed blijven liggen.

Downloaden voor iPhone

Voor Android is de app nog niet beschikbaar.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wie mooi wil zijn

Als actieveling in de mode-industrie wil Leuk Mens Lisette er natuurlijk tip-top uitzien. Naast het goed bijhouden van de nieuwste trends vindt ze het dan ook zeker leuk om met beauty bezig te zijn! Op welke manier?

Luxe Lunch Express

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.

Kippig in Utrecht

Oké, op de menulijst van de snackbar staat ook weleens een verdwaalde halve kip. Maar of die kip nou écht een fijn leven heeft gehad? 

Hier word je blei van

Zo’n kaal ei in een kaal eierdopje; het functioneert natuurlijk prima maar écht gezellig wordt je ontbijttafel er niet van. Wij hebben tips om je ei op te vrolijken.