Wonen in de jaren '50

Van Eesteren Museumwoning

Tornado boekrek en Bruynzeel keuken

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West. Wil je zien hoe je opa en oma er vroeger gezellig bij zaten, rond de kolenkachel? Met hun kolenkachel, bakelieten telefoon en Bruynzeel keuken? Het rijtjeshuis is helemaal ingericht met originele spullen waar een beetje vintage-gek compleet van gaat watertanden.

De Van Eesteren Museumwoning in de Freek Oxstraat 27-huis (om de hoek bij het Van Eesteren Museum) kan elke vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur bezocht worden. Tickets koop je in het museum.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Onmisbare interviewitems

Naast een goede interviewplek en een leuk persoon om te interviewen zijn er vast en zeker ook een aantal onmisbare zaken die je bij de hand moet hebben. Oftewel: hoe overleeft Leuk mens Linda Roos haar interviews?

Lichtjes in de stad

Een stad kan overdag al vrij romantisch zijn, maar zodra de nacht valt en de lampjes branden is romantiek niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Zeker niet in een stad vol rijke historie en mooie bruggetjes als Utrecht.

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!

De favoriete films en feestjes van Joep

Tijdens de Hot Tub Movie Club van Leuk Mens Joep zijn er altijd vette DJ’s aanwezig en passende films.