Wonen in de jaren '50

Van Eesteren Museumwoning

Tornado boekrek en Bruynzeel keuken

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West. Wil je zien hoe je opa en oma er vroeger gezellig bij zaten, rond de kolenkachel? Met hun kolenkachel, bakelieten telefoon en Bruynzeel keuken? Het rijtjeshuis is helemaal ingericht met originele spullen waar een beetje vintage-gek compleet van gaat watertanden.

De Van Eesteren Museumwoning in de Freek Oxstraat 27-huis (om de hoek bij het Van Eesteren Museum) kan elke vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur bezocht worden. Tickets koop je in het museum.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hardlopen in de natuur

Sportkleding en hardloopschoenen aan, kies een nieuwe route uit en ga een stuk hardlopen. Gezond en met je neus tussen de bomen: heerlijk!

Niet knoeien met champagne

Knallende en kolkende champagneflessen kunnen behoorlijk leuk zijn, maar met een goede Moët is het toch een beetje zonde. Met deze tips open jij voortaan die goedgekoelde champagne als een pro! 

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..

Kind, speel échte spellen

Help! Moet je jouw kids ook steeds achter de iPad vandaan trekken en weigeren ze een ‘ouderwetsch’ spel te spelen?