Dromen van de brandweer

Snurk

Slaap lekker

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut? Dan moet je eens een kijken nemen bij Snurk Beddengoed. Daar maken ze de fraaiste dekbedovertrekken met prints van flamencodanseressen, slapende poesjes of stoeptegels. Zzzzzzzzzz…..

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Airbnb aan de Schotse kust

Er was eens een idyllisch boekwinkeltje in het kleine Schotse kustplaatsje Wigmore. De boekhandel – zoals vele andere boekhandels - had het zwaar, en besloot de ruimte boven de winkel te gaan verhuren aan toeristen, via Airbnb. 

DIY Cadeautjes maken

Cadeautjes zijn leuk, zelfgemaakte cadeautjes zijn leuker. Henriette van Metdehand.nl weet als geen ander welke cadeautjes gemakkelijk te maken zijn en grandioos enthousiast ontvangen worden.

Mausbird

Als trotse ouder wil je natuurlijk dat je kind er hartstikke hip en happening uitziet. En dat kan, met de kleren van Mausbird.

Katten opvoeden

Voor het geval dat het nog niet duidelijk was: Thomas is gek op katten. Naast het succesvolle bedrijf Poopycat vroegen wij ons ook af hoe je katten nou het best kan opvoeden.