Dromen van de brandweer

Snurk

Slaap lekker

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut? Dan moet je eens een kijken nemen bij Snurk Beddengoed. Daar maken ze de fraaiste dekbedovertrekken met prints van flamencodanseressen, slapende poesjes of stoeptegels. Zzzzzzzzzz…..

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het fijne aan thuiskomen

Nathalie is gek op reizen en heeft voor haar blog al heel wat landen aangedaan om de Leukste hotspots te verzamelen. Maar als ze dan eenmaal naar huis moet, is dat ook allemaal geen ramp. Thuis is ook een lekker plekkie! Hoe kom jij het liefste thuis, Nathalie?

Doepark Nooterhof in Zwolle

Voor een lesje duurzaamheid moet je bij ecoarchitect Michael Reynolds zijn. Hij maakte in 2008 van onder andere 1000 autobanden, 6000 conservenblikjes en 7000 flessen een volledig klimaatneutraal huis. Het ‘earthship’ (het lijkt wel Star Wars) staat in Doepark Nooterhof in Zwolle.

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

Leuke app: Steller

Jouw telefoon puilt waarschijnlijk uit van de leuke filmpjes en foto’s. Tijd om ze te bundelen in een lief digitaal boekje met de app Steller.