Workshop servies herkennen

Voorbereid naar de rommelmarkt

Hé, is dat niet een ...?

Servies-fetisjisten (ja, daar schaar ik mezelf ook onder) herkennen het gevoel vast… op een rommelmarkt zie je een mooi schaaltje met een schattig bloemmotief (waarvan je er al minstens 34 hebt) en je weet zeker: deze is geld waard. Maar hoe kom je daar eigenlijk achter? Na het volgen van de ‘workshop servies herkennen’ twijfel je nooit meer. Je leert alles over het verschil tussen aardewerk en porselein, verschil in vormgeving, stempels van fabrieken en nog veel meer.

Bij de winkel Wempe & Wempe in Den Haag kun je op maandag en dinsdag (buiten openingstijden) deze workshop volgen. Opgeven kan via de website.

Adres:
Buitenom 4
2512XA Den Haag
www.wempewempe.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Persoonlijk tafelzeil

Tafelziel: een stevig en transparant tafelzeil dat je zelf kunt versieren met foto’s, kinderknutsels, briefjes en andere mooie herinneringen. Zo wordt het een persoonlijk pronkstuk om constant aan te blijven passen.

Vriendenavond

Om iets leuks te doen hoef je niet altijd de deur uit. Nodig bijvoorbeeld lekker je vrienden uit bij je thuis en verwen ze met lekker eten.

De Leukste Zomertips

Levensgenieter Harold weet wel hoe hij zich moet vermaken in het gezellige Rotterdam.

Art & Lemonade

Shoppen mét de kids? Klinkt als ‘Zijn we al klaar?’ en ‘Mogen we al naar huis?’. Niet bij Art & Lemonade aan de Hooikade in de Haagse binnenstad.