Workshop servies herkennen

Voorbereid naar de rommelmarkt

Hé, is dat niet een ...?

Servies-fetisjisten (ja, daar schaar ik mezelf ook onder) herkennen het gevoel vast… op een rommelmarkt zie je een mooi schaaltje met een schattig bloemmotief (waarvan je er al minstens 34 hebt) en je weet zeker: deze is geld waard. Maar hoe kom je daar eigenlijk achter? Na het volgen van de ‘workshop servies herkennen’ twijfel je nooit meer. Je leert alles over het verschil tussen aardewerk en porselein, verschil in vormgeving, stempels van fabrieken en nog veel meer.

Bij de winkel Wempe & Wempe in Den Haag kun je op maandag en dinsdag (buiten openingstijden) deze workshop volgen. Opgeven kan via de website.

Adres:
Buitenom 4
2512XA Den Haag
www.wempewempe.nl

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maaltijden van een koffieliefhebber

Hayo schreeuwt het graag van de daken: he loooooooves koffie. Niet te zuinig! Maar wat vind jij dan van eten, Hayo?

Vreselijk lekker veganistisch

Veganistisch voer is niet alleen goed voor de wereld maar ook lief voor je smaakpapillen. Vreselijk lekker veganistisch: Laura legt eens even uit hoe dan.

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs. 

Kopi Soesoe

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.