De Leukste overnachtingen

Volgens Lisette

In Nederland, België en Afrika

Knusheid en ‘je thuis voelen’ is voor Lisette erg belangrijk. Daarom verklapt ze vier van haar favorietste overnachtingen aan ons. Alleen moet je voor drie van de vier wel de Nederlandse grens over.

“Ik ga er graag op uit naar een andere stad. En als ik dat doe, dan slaap ik het liefst in een knus boetiekhotel of een bed & breakfast. Ik koester dan ook de de leuke slaaptips die ik van vrienden krijg.”

Nederland
“Op de site www.en.coolrooms.nl vind je leuke plekken om te overnachten in Nederland. Ook kom je hier leuke locaties tegen voor een business meeting, zoals unieke vergaderruimtes en goede restaurants.”

België
“Als ik naar Antwerpen ga, dan slaap ik het liefst in The Black Hotel. Het ziet er stijlvol uit en het ademt persoonlijkheid. Je voelt je er meteen thuis!"

“Bed & breakfast ‘Items B&B’ in Knokke is vooral uniek vanwege het feit dat je bijna alles kan kopen wat je ziet staan in de kamer. Een erg uniek concept!”

Afrika
“Ik zou heel graag nog een keer op vakantie naar Afrika gaan. Dan zou ik het liefste slapen in een lodge van Singita. Dit betekent ‘place of miracles’ en als je alleen al hun site bekijkt dan kun je je geen mooiere slaapplek bedenken. Het ligt midden in de natuur! Superromantisch!”Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

Slapen in de cel

Slapen in deze voormalige gevangenis is zeker geen straf.

Eva's favoriete kleding

Benieuwd naar Eva's favoriete kledingstuk? Het is in ieder geval erg vrolijk en heeft een geschiedenis...

De favo spontane liefdesacties van Jaap

Iets liefs doen voor Kim; Jaap draait zijn hand er niet voor om. Zolang het maar niet iets materieels is, tenminste.