De Leukste overnachtingen

Volgens Lisette

In Nederland, België en Afrika

Knusheid en ‘je thuis voelen’ is voor Lisette erg belangrijk. Daarom verklapt ze vier van haar favorietste overnachtingen aan ons. Alleen moet je voor drie van de vier wel de Nederlandse grens over.

“Ik ga er graag op uit naar een andere stad. En als ik dat doe, dan slaap ik het liefst in een knus boetiekhotel of een bed & breakfast. Ik koester dan ook de de leuke slaaptips die ik van vrienden krijg.”

Nederland
“Op de site www.en.coolrooms.nl vind je leuke plekken om te overnachten in Nederland. Ook kom je hier leuke locaties tegen voor een business meeting, zoals unieke vergaderruimtes en goede restaurants.”

België
“Als ik naar Antwerpen ga, dan slaap ik het liefst in The Black Hotel. Het ziet er stijlvol uit en het ademt persoonlijkheid. Je voelt je er meteen thuis!"

“Bed & breakfast ‘Items B&B’ in Knokke is vooral uniek vanwege het feit dat je bijna alles kan kopen wat je ziet staan in de kamer. Een erg uniek concept!”

Afrika
“Ik zou heel graag nog een keer op vakantie naar Afrika gaan. Dan zou ik het liefste slapen in een lodge van Singita. Dit betekent ‘place of miracles’ en als je alleen al hun site bekijkt dan kun je je geen mooiere slaapplek bedenken. Het ligt midden in de natuur! Superromantisch!”Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Townhouse Designhotel Maastricht

Je kan natuurlijk met een slaapzak onder een brug overnachten, maar een leuk hotel uitzoeken is een stuk romantischer.

Een lief verhaaltje

Af en toe kom je in een situatie terecht waarvan je denkt: dit verhaal doet het goed op feesten en partijen.

De leukste dag van Judith

Als Judith 24 uur lang al het geld en tijd van de wereld zou hebben, dan zouden we haar de hele dag niet zien want dan zit ze gegarandeerd aan de andere kant van de wereld. Lees maar wat ze allemaal van plan is.

Vier de liefde in Barcelona

Barcelona is met alle lekkere hapjes, prachtige parken en zonne-uren bij uitstek de plek om de liefde te vieren. Trudy vertelt je waar je wezen moet.