Shopaholic

Wie? Ik? Welnee!

Lisette geeft de beste shoptips

Gekijk, gevoel, geproef, geruik en een hoop getwijfel. Leuk he, met je portemonnee op avontuur. Met deze tips van Lisette wordt het er echt alleen maar leuker op!

“Shoppen is en blijft een verslaving. Ik vind het heerlijk om door een vreemde stad te struinen en nieuwe winkels te ontdekken. Je ziet tegenwoordig veel conceptstores. De combinatie van kleding, interieur, eten en andere hebbedingen spreekt mij erg aan en werkt inspirerend!”

“Mijn eigen winkel en showroom LIS LABELS ademt deze sfeer ook uit. Momenteel ben ik helemaal weg van de interieur-items van het merk Rock the Kasbah van Philippe Xerri. Hun hele collectie is design met een knipoog en dat maakt mij elke keer weer blij.” 

“Verder ben ik een tikkeltje verslaafd aan kledingstukken van zijde. Ik vind het elegant en vrouwelijk staan en in combinatie met bijvoorbeeld een grof vest of een leuke hoed maak je je outfit weer stoerder. Hoeden en mutsen tref je ook veel aan in mijn kledingkast trouwens.”

"Conceptstores waar ik de laatste tijd ook vaak te vinden ben zijn Friday Next in Amsterdam, Ra13 in Antwerpen en ook conceptstore Seven Rooms in Antwerpen sla ik niet over. Ontvangen worden met een drankje, 700 m2 winkeloppervlak en de combinatie van kunst, mode en design maakt het bezoek zeker waard."Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het lekkerste diner voor 2

Je hebt elkaar nu drie keer gezien (en dat was steeds in gezelschap van veel te veel bier) en nu komt je lief voor het eerst eten. Je beseft: in een roze string over de Amsterdamse Dam is het engste wat er is, maar dit komt zonder meer op een goede tweede plek. Want wat moet je maken? En hoe moet je nu leuk doen wanneer je ondertussen in een pan moet roeren? Hoe, kortom, maak je het beste diner voor 2?

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

De leukste plekjes van Twente

Kim komt uut Twente. En daarom weet ze als geen ander de meest romantische plekjes te vinden. Maar nu niet allemaal tegelijk gaan, hè. 

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.