Shopaholic

Wie? Ik? Welnee!

Lisette geeft de beste shoptips

Gekijk, gevoel, geproef, geruik en een hoop getwijfel. Leuk he, met je portemonnee op avontuur. Met deze tips van Lisette wordt het er echt alleen maar leuker op!

“Shoppen is en blijft een verslaving. Ik vind het heerlijk om door een vreemde stad te struinen en nieuwe winkels te ontdekken. Je ziet tegenwoordig veel conceptstores. De combinatie van kleding, interieur, eten en andere hebbedingen spreekt mij erg aan en werkt inspirerend!”

“Mijn eigen winkel en showroom LIS LABELS ademt deze sfeer ook uit. Momenteel ben ik helemaal weg van de interieur-items van het merk Rock the Kasbah van Philippe Xerri. Hun hele collectie is design met een knipoog en dat maakt mij elke keer weer blij.” 

“Verder ben ik een tikkeltje verslaafd aan kledingstukken van zijde. Ik vind het elegant en vrouwelijk staan en in combinatie met bijvoorbeeld een grof vest of een leuke hoed maak je je outfit weer stoerder. Hoeden en mutsen tref je ook veel aan in mijn kledingkast trouwens.”

"Conceptstores waar ik de laatste tijd ook vaak te vinden ben zijn Friday Next in Amsterdam, Ra13 in Antwerpen en ook conceptstore Seven Rooms in Antwerpen sla ik niet over. Ontvangen worden met een drankje, 700 m2 winkeloppervlak en de combinatie van kunst, mode en design maakt het bezoek zeker waard."Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantisch hotel in Sardinië

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.

Elke dag op je mooist

Soms zijn er dagen waarop je het liefst met je hoofd onder de dekens kruipt om er vervolgens nooit meer onderuit te komen (behalve dan misschien voor je twee favoriete mannen Ben & Jerry). Zo niet Anna. Volgens haar is er iedere dag wel een goede reden om je niet in je dekbed te rollen, maar je juist in je knapste pak te hijsen. Altijd en overal je mooiste zelf zijn, hoe doe je dat volgens Anna?

Hippe kids

Kinderkleding shoppen is moeilijker dan je denkt. Dan is er weer geen kinderkledingwinkel te vinden, óf er is juist teveel keuze. Gelukkig weet Bettina hier wel raad mee.

We like art!

Stel je houdt van kunst, maar hebt geen zin om allerlei galerietjes af te struinen om die lege plek op je muur te vullen. En je spaarvarken omkieperen wil je liever óók niet.