Shopaholic

Wie? Ik? Welnee!

Lisette geeft de beste shoptips

Gekijk, gevoel, geproef, geruik en een hoop getwijfel. Leuk he, met je portemonnee op avontuur. Met deze tips van Lisette wordt het er echt alleen maar leuker op!

“Shoppen is en blijft een verslaving. Ik vind het heerlijk om door een vreemde stad te struinen en nieuwe winkels te ontdekken. Je ziet tegenwoordig veel conceptstores. De combinatie van kleding, interieur, eten en andere hebbedingen spreekt mij erg aan en werkt inspirerend!”

“Mijn eigen winkel en showroom LIS LABELS ademt deze sfeer ook uit. Momenteel ben ik helemaal weg van de interieur-items van het merk Rock the Kasbah van Philippe Xerri. Hun hele collectie is design met een knipoog en dat maakt mij elke keer weer blij.” 

“Verder ben ik een tikkeltje verslaafd aan kledingstukken van zijde. Ik vind het elegant en vrouwelijk staan en in combinatie met bijvoorbeeld een grof vest of een leuke hoed maak je je outfit weer stoerder. Hoeden en mutsen tref je ook veel aan in mijn kledingkast trouwens.”

"Conceptstores waar ik de laatste tijd ook vaak te vinden ben zijn Friday Next in Amsterdam, Ra13 in Antwerpen en ook conceptstore Seven Rooms in Antwerpen sla ik niet over. Ontvangen worden met een drankje, 700 m2 winkeloppervlak en de combinatie van kunst, mode en design maakt het bezoek zeker waard."Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een iglo

Je moet er even voor reizen, maar een iglo vind je nou eenmaal niet op het Friese platteland.

Top 4 avondje uit in Amsterdam

Zin een kwalitatief avondje uit in Amsterdam? DJ WANNABEASTAR tipt vier leuke plekken.

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Antisleur-hut

Romantisch weg met z’n twee? Zet een gepimpte caravan van Huisje op Wielen aan je trekhaak en tuf samen naar de horizon.