De Leukste kerst van Milan

Foute Spotify-lijstjes

En een kerstmanknuffel

Kerst is een uitdaging
“Ik heb een groot stiefgezin, dus om die allemaal bij elkaar te krijgen is een uitdaging. Het is altijd extra leuk dat het toch lukt. De eerste en tweede kerstdag heb ik gereserveerd voor familie en de derde en vierde kerstdagen zijn voor vrienden. Soms komt er dan ook nog familie langs, als ze niet op de eerste twee kerstdagen konden komen.”

Het ultieme kerstgevoel
“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel. Ook spelletjes op de oude Nintendo spelen, lekker wandelen door de natuur en samen koken vind ik bij kerst passen. Je vol van eten en liefde voelen, dat is waar kerst om draait.”

Geen cadeaus
“Van mij mogen cadeaus wel ontbreken bij kerst, het geforceerd op zoek gaan naar cadeaus is tijdrovend en vreselijk door het consumentisme. Gedurende het jaar, als ik iets leuk ontdek voor een geliefde, koop ik het liever dan wel.”

Leuke herinnering
“Ik heb ooit eens bij m’n schoonfamilie hasj-brownies als toetje gemaakt. Dat was echt hilarisch, we konden niet op houden met lachen en dat was genieten.”

Minimale kerstversiering
“Ik heb een kerstmanknuffeltje die, als je er mee gooit, “Ho ho ho, Merry Christmas” roept. Meer dan dat heb ik niet nodig aan kerstversiering.”

Kersttip
“Koop minder cadeaus, ga lekker van elkaar genieten en heb eens een goed gesprek. Zoals hier op het to do-lijstje.”

 

Bekijk hier alle tips van Milan

De Leukste kerst van de Leukste mensen

TIP VAN De Leukste kerst van de Leukste mensen