De beste zwijmeltips

Van Lisette Steur

Even van de wereld

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig? Lees haar zwijmeltips, waarmee je de romantiek zó weer kan opkrikken.

“Door de afstand in mijn relatie ben ik weer begonnen met het schrijven van brieven. Eigenlijk kan er maar weinig op tegen een handgeschreven liefdesbrief! Zo romantisch. Ook muziek kan mij ontroeren, aan het lachen maken of weg laten zwijmelen.”

“Van culturele uitjes ben ik ook erg fan. Eerst lekker eten, dan naar een voorstelling en als afsluiting nog drinken of dansen in de stad. In een stad als Amsterdam is er altijd wel een leuke voorstelling om naartoe te gaan. Musicals, dansvoorstellingen, een opera of gewoon een goed toneel- of muziekstuk: alles is mogelijk hier. Of ik dan met een vriendin ga of met mijn vriend, de date is eigenlijk altijd geslaagd!”Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dagje televisie maken

Die reclames die je pauze van GTST moet bekijken maken je nou niet bepaald blij, net zoals de nieuwste acteur die tijdens de desbetreffende soap het toneel betreedt.

Verplichte muziekliteratuur

Het is nog maar de vraag of je blij moet zijn als je kind, neefje of buurjongen aangeeft dat hij artiest wil worden. Als je de verhalen in deze muziekliteratuur moet geloven, tenminste. Toch heeft Farid de boeken verslonden.

Van seksualiteit en liefde

Voor haar boek en documentaire ‘Sletvrees’ zoekt Sunny Bergman naar de grenzen tussen seksualiteit en liefde. Zo kwam ze in aanraking met sekstantes in Oeganda en een slettencursus in de VS, maar ook met een romantisch Bengaals stel..

Hippe mannen

Mannen houden van snelle wagens, slicke fietsen en toffe gadgets als we het even plat mogen zeggen. Maar wat is de trend van dit jaar en wat moet je als echte man toch echt eens uitproberen?