De beste zwijmeltips

Van Lisette Steur

Even van de wereld

Lisette heeft haar lief niet om de hoek wonen. Hoe houdt ze haar relatie spannend en gezellig? Lees haar zwijmeltips, waarmee je de romantiek zó weer kan opkrikken.

“Door de afstand in mijn relatie ben ik weer begonnen met het schrijven van brieven. Eigenlijk kan er maar weinig op tegen een handgeschreven liefdesbrief! Zo romantisch. Ook muziek kan mij ontroeren, aan het lachen maken of weg laten zwijmelen.”

“Van culturele uitjes ben ik ook erg fan. Eerst lekker eten, dan naar een voorstelling en als afsluiting nog drinken of dansen in de stad. In een stad als Amsterdam is er altijd wel een leuke voorstelling om naartoe te gaan. Musicals, dansvoorstellingen, een opera of gewoon een goed toneel- of muziekstuk: alles is mogelijk hier. Of ik dan met een vriendin ga of met mijn vriend, de date is eigenlijk altijd geslaagd!”Bekijk alle tips van Lisette

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een kinderboek over jouw kind

Het zal je maar gebeuren: je naam is weg! Kwijt, foetsie, gestolen, bruut gejat van de deur van je slaapkamer. Wat doe je dan? Juist – je gaat op avontuur en zoeken naar je naam. Net als het kind in het boek ‘Wat een pech, mijn naam is weg’. 

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?

Uit met de hele familie

Leuk Mens Natascha woont met haar gezin in Utrecht. Ze werkt hard, maar neemt ook de tijd om Leuke dingen met haar gezinnetje te doen.

Samen zonsondergang kijken

Het toppunt van romantiek is samen naar een zonsondergang staren.