Jailbreak Tattoo Festival

Ink, rattle & roll

Aanrader

Oké, dus je hebt een tattoo, en nu? Naar een tattoofestival natuurlijk. Kletsen en vergelijken met gelijkgestemden, het werk van grote artiesten live bewonderen en bandjes kijken. Lina tipt een festival in het hoge Noorden.

“Tattoo conventies kunnen erg inspirerend zijn. Jailbreak in Leeuwarden bijvoorbeeld is een cool festival dat ik aanraad. Ik werk zelf niet vaak op dit soort evenementen omdat ik het te druk heb met mijn eigen klanten in de studio in Amsterdam. Dus ik bezoek er maar één of twee per jaar.”

Londen en Brussel
“Dit jaar ga ik naar de conventie in London en die in Brussel. Het is een geweldige kans voor bezoekers om getatoeëerd te worden door hele goede internationale artiesten. En het is een plek om prachtige tattooboeken te vinden met illustraties en foto’s van de meest uiteenlopende stijlen en artiesten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kruip de tv in

Als je je aanmeldt op deze toffe website hoef je nooit meer zelf op zoek te gaan naar een leuk programma om bij te wonen, publiek-gezocht houdt je dan vanzelf op de hoogte van de leukste en nieuwste televisieprogramma’s.

Volg een smartlappenworkshop

Je staat onder de douche en laat jezelf vaak dan helemaal gaan. 

Heerlijk houtskoolrestaurant

Als topkok heeft Peter over de hele wereld op de meest bijzondere plekken de lekkerste gerechten voorgeschoteld gekregen. Dit restaurant bezorgde hem een van de meest indrukwekkende ervaringen. 

Papaklas

Weet je wat je moet doen als de vliezen breken? Wat een hydrofiele doek is?

Zo niet…. Geen probleem, want vanaf nu kun je bij de Papaklas een cursus volgen. Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren vaders wat je als aanstaande vader in 2016 zou moeten weten.