Jailbreak Tattoo Festival

Ink, rattle & roll

Aanrader

Oké, dus je hebt een tattoo, en nu? Naar een tattoofestival natuurlijk. Kletsen en vergelijken met gelijkgestemden, het werk van grote artiesten live bewonderen en bandjes kijken. Lina tipt een festival in het hoge Noorden.

“Tattoo conventies kunnen erg inspirerend zijn. Jailbreak in Leeuwarden bijvoorbeeld is een cool festival dat ik aanraad. Ik werk zelf niet vaak op dit soort evenementen omdat ik het te druk heb met mijn eigen klanten in de studio in Amsterdam. Dus ik bezoek er maar één of twee per jaar.”

Londen en Brussel
“Dit jaar ga ik naar de conventie in London en die in Brussel. Het is een geweldige kans voor bezoekers om getatoeëerd te worden door hele goede internationale artiesten. En het is een plek om prachtige tattooboeken te vinden met illustraties en foto’s van de meest uiteenlopende stijlen en artiesten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Man cave

Wil je met je mannenvrienden even chillen zonder vrouwengemiep over lippenstift en relaties?

Een relaxte date

Daten lijkt een crime, maar zo ingewikkeld is het volgens Annewil helemaal niet. Gewoon lekker relaxt blijven en dan komt het helemaal goed. Of niet Annewil?

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?

Affordable Art Fair

Betaalbare kunst scoor je tijdens de Affordable Art Fair. Deze beurs vindt elk jaar in oktober in Amsterdam plaats.