Jailbreak Tattoo Festival

Ink, rattle & roll

Aanrader

Oké, dus je hebt een tattoo, en nu? Naar een tattoofestival natuurlijk. Kletsen en vergelijken met gelijkgestemden, het werk van grote artiesten live bewonderen en bandjes kijken. Lina tipt een festival in het hoge Noorden.

“Tattoo conventies kunnen erg inspirerend zijn. Jailbreak in Leeuwarden bijvoorbeeld is een cool festival dat ik aanraad. Ik werk zelf niet vaak op dit soort evenementen omdat ik het te druk heb met mijn eigen klanten in de studio in Amsterdam. Dus ik bezoek er maar één of twee per jaar.”

Londen en Brussel
“Dit jaar ga ik naar de conventie in London en die in Brussel. Het is een geweldige kans voor bezoekers om getatoeëerd te worden door hele goede internationale artiesten. En het is een plek om prachtige tattooboeken te vinden met illustraties en foto’s van de meest uiteenlopende stijlen en artiesten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eerste Nederlandse macaronwinkel

Ze bestaan niet meer alleen in Frankrijk, maar er is er nu ook één in Nederland. Hè hè, eindelijk echte macarons proeven.

Toffe extreme sportevents

Voor het programma Trickmania kwam Geraldine in de meest uiteenlopende extreme sports scenes terecht. Nu tipt ze een aantal leuke wedstrijden en events waar je zelf ervaart hoe gaaf die wereld is. 

Landhuis Quinta da Cebola Vermelha

Het fijnste vakantieadres ever? Aranka tipt het je...

Mummies kiek’n in Fryslân

Mummies in Friesland: je verwacht het niet, maar toch is het zo!