Jailbreak Tattoo Festival

Ink, rattle & roll

Aanrader

Oké, dus je hebt een tattoo, en nu? Naar een tattoofestival natuurlijk. Kletsen en vergelijken met gelijkgestemden, het werk van grote artiesten live bewonderen en bandjes kijken. Lina tipt een festival in het hoge Noorden.

“Tattoo conventies kunnen erg inspirerend zijn. Jailbreak in Leeuwarden bijvoorbeeld is een cool festival dat ik aanraad. Ik werk zelf niet vaak op dit soort evenementen omdat ik het te druk heb met mijn eigen klanten in de studio in Amsterdam. Dus ik bezoek er maar één of twee per jaar.”

Londen en Brussel
“Dit jaar ga ik naar de conventie in London en die in Brussel. Het is een geweldige kans voor bezoekers om getatoeëerd te worden door hele goede internationale artiesten. En het is een plek om prachtige tattooboeken te vinden met illustraties en foto’s van de meest uiteenlopende stijlen en artiesten.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Staycation vieren doe je zo

Heb je effe geen cent te makken of gewoon de tijd niet om er deze zomer wekenlang op uit te gaan? Dan blijf je toch lekker thuis. Oké -  zo’n staycation is niet heel nieuw, maar wel heel leuk! 

Matchboox

Een ingenieuze vondst voor stiekeme lezers: de MatchBoox.

Kopi Soesoe

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…