De Culinaire Werkplaats

Eten en kunst

Bijzondere gerechten

Eten en kunst, dat is een tricky combinatie. Want uiteindelijk gaat lekker tafelen natuurlijk om de smaak, niet of je bord ingelijst in het Stedelijk museum past.

In De Culinaire Werkplaats maken ze de meest bijzondere gerechten en organiseren ze workshops voor je. Het leuke is dat je achteraf bepaalt wat je betaalt. Alleen de drankjes hebben een vaste prijs. Uiteraard werken ze alleen met ingrediënten en (seizoens)producten van diervriendelijke, kleinschalige of biologische komaf.

Openingstijden: vr: 17.00 – 22.00 uur, za: 12.00 - 22.00 uur en buiten openingstijden op afspraak 

Contactgegevens

De Culinaire Werkplaats
Fannius Scholtenstraat 10 hs, Amsterdam
T: (0031) 6 54 64 65 76

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ondernemen doe je zo

Een bedrijf beginnen is net zo makkelijk als het in elkaar zetten van de gemiddelde Billykast van IKEA. Je kan dan wel alle benodigdheden hebben, maar soms moet je creatief zijn om het voor elkaar te krijgen. Vertel eens Caroline, wat was jouw geheim?

De lekkerste carpaccio

We vroegen Wendy van EETdates wat zij het lekkerst vindt om te koken. Carpaccio it is! En alleen van het recept ga je al watertanden… 

Broodje ECHT gezond

Wij vroegen Leuk Mens Anja naar haar lievelingseten. Oeps, lastige keuze voor deze foodie! Broodjes pindakaas, stamppot met zuurkool, kaas en olijven, Anja vindt bijna alles lekker… Maar als je dan écht moet kiezen? 

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.