De Culinaire Werkplaats

Eten en kunst

Bijzondere gerechten

Eten en kunst, dat is een tricky combinatie. Want uiteindelijk gaat lekker tafelen natuurlijk om de smaak, niet of je bord ingelijst in het Stedelijk museum past.

In De Culinaire Werkplaats maken ze de meest bijzondere gerechten en organiseren ze workshops voor je. Het leuke is dat je achteraf bepaalt wat je betaalt. Alleen de drankjes hebben een vaste prijs. Uiteraard werken ze alleen met ingrediënten en (seizoens)producten van diervriendelijke, kleinschalige of biologische komaf.

Openingstijden: vr: 17.00 – 22.00 uur, za: 12.00 - 22.00 uur en buiten openingstijden op afspraak 

Contactgegevens

De Culinaire Werkplaats
Fannius Scholtenstraat 10 hs, Amsterdam
T: (0031) 6 54 64 65 76

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke plekjes in Utrecht

Utrecht is de hometown van Marloes Toonen. En ze is niet voor niets Leuk Mens, daarom vertrouwen we haar volledig als het gaat om Leuke plekjes in de gezellige Domstad.

Amsterdam muziekstad

Joehoe Vincent, en als we dan eens een avondje geweldig goeie muziek willen luisteren, of als we nou eens aspiraties hebben om een band te beginnen of een geweldig festival op poten te zetten? Nou Vincent, waar moeten we wezen dan? Nou?

Weekendje Londen

Londen, oh my. Stijlvol doch stoer. Geschikt voor ellenlange shopdagen maar ook voor aan de lopende band cultuur snuiven.

Ondernemen doe je zo

Een bedrijf beginnen is net zo makkelijk als het in elkaar zetten van de gemiddelde Billykast van IKEA. Je kan dan wel alle benodigdheden hebben, maar soms moet je creatief zijn om het voor elkaar te krijgen. Vertel eens Caroline, wat was jouw geheim?