De Culinaire Werkplaats

Eten en kunst

Bijzondere gerechten

Eten en kunst, dat is een tricky combinatie. Want uiteindelijk gaat lekker tafelen natuurlijk om de smaak, niet of je bord ingelijst in het Stedelijk museum past.

In De Culinaire Werkplaats maken ze de meest bijzondere gerechten en organiseren ze workshops voor je. Het leuke is dat je achteraf bepaalt wat je betaalt. Alleen de drankjes hebben een vaste prijs. Uiteraard werken ze alleen met ingrediënten en (seizoens)producten van diervriendelijke, kleinschalige of biologische komaf.

Openingstijden: vr: 17.00 – 22.00 uur, za: 12.00 - 22.00 uur en buiten openingstijden op afspraak 

Contactgegevens

De Culinaire Werkplaats
Fannius Scholtenstraat 10 hs, Amsterdam
T: (0031) 6 54 64 65 76

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!

Is jouw kind OERRR?

Voor kinderen die wel houden van wat stampen in een plas, is er OERRR van Natuurmonumenten.

Hier word je blei van

Zo’n kaal ei in een kaal eierdopje; het functioneert natuurlijk prima maar écht gezellig wordt je ontbijttafel er niet van. Wij hebben tips om je ei op te vrolijken.

Asieldieren aaien

Fransiscus van Assissi deed het al met verve, en jij kunt het ook: lief zijn voor dieren. Alle dieren, welteverstaan. Want jouw poes/hond/vis mag er dan prinsheerlijk bij liggen/liggen/zwemmen, er zijn in Nederland asielen vol met dieren die het minder feestelijk getroffen hebben. Een mooie missie voor de dierenliefhebber dunkt ons: ga eens een asieldiertje aaien.