Heerlijk eten in Flevoland

De drie beste eetplekken

Volgens Kelly

Dankzij haar liefde voor eten weet Kelly precies waar je het lekkerste eten krijgt in de provincie Flevoland. Ze verklapt aan ons de drie beste plekken om je maag te vullen.

“In Lelystad komen mijn vriend en ik graag bij Brasserie de Houtrib. De eigenaren zijn inmiddels goede vrienden van ons en het eten is lekker, vers en met liefde bereid. Het klinkt misschien ‘cheesy’ maar je proeft het écht.”

“Voor een goede lunch zijn er niet zoveel mogelijkheden in Lelystad, maar gelukkig is de Eetalage niet zo lang geleden geopend. Goede koffie, fantastisch belegde broodjes, lekkere en betaalbare salades en in het weekend verse sushi.”

“Mijn ‘all time favorite’ restaurant is toch echt ‘t Nonnetje in Harderwijk, die dit jaar te horen hebben gekregen dat ze een tweede Michelinster mogen bijschrijven. En terecht. De eerste kerst dat ik samen met mijn vriend was, zijn we hier gaan eten en de ervaring was zo leuk (en lekker!) dat we vaak terug zijn gegaan. Je voelt je welkom, ze zijn trots op wat ze serveren en laten je graag iets extra’s proeven. Wat ik ook heel belangrijk vind: het is niet een té chique zaak, je mag best binnenstappen in een nette jeans en ze doen niet aan moeilijke taal. Heerlijk!”Bekijk alle tips van Kelly

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Arta la Tarta

Er zijn maar weinige mensen die niet houden van een lekker stukje taart. Maar zo’n taart is nog veel leuker als het er een beetje mooi uitziet.

Bloggen in het geniep

Al jaren met haar gezicht in de spotlight, maar bang voor het (online) papier. Waar de meeste mensen zich het liefst verschuilen achter hun woorden, verborg Kee deze juist.

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.

5 spontane dingen om te doen

De een vindt het heel relaxt, de ander krijgt er enorme jeuk van: een lege dag in je agenda. He-le-maal geen afspraken. Wat moet je in vredesnaam gaan doen? Dit dus! Want vervelen is geen optie, je weet zelf.