Heerlijk eten in Flevoland

De drie beste eetplekken

Volgens Kelly

Dankzij haar liefde voor eten weet Kelly precies waar je het lekkerste eten krijgt in de provincie Flevoland. Ze verklapt aan ons de drie beste plekken om je maag te vullen.

“In Lelystad komen mijn vriend en ik graag bij Brasserie de Houtrib. De eigenaren zijn inmiddels goede vrienden van ons en het eten is lekker, vers en met liefde bereid. Het klinkt misschien ‘cheesy’ maar je proeft het écht.”

“Voor een goede lunch zijn er niet zoveel mogelijkheden in Lelystad, maar gelukkig is de Eetalage niet zo lang geleden geopend. Goede koffie, fantastisch belegde broodjes, lekkere en betaalbare salades en in het weekend verse sushi.”

“Mijn ‘all time favorite’ restaurant is toch echt ‘t Nonnetje in Harderwijk, die dit jaar te horen hebben gekregen dat ze een tweede Michelinster mogen bijschrijven. En terecht. De eerste kerst dat ik samen met mijn vriend was, zijn we hier gaan eten en de ervaring was zo leuk (en lekker!) dat we vaak terug zijn gegaan. Je voelt je welkom, ze zijn trots op wat ze serveren en laten je graag iets extra’s proeven. Wat ik ook heel belangrijk vind: het is niet een té chique zaak, je mag best binnenstappen in een nette jeans en ze doen niet aan moeilijke taal. Heerlijk!”Bekijk alle tips van Kelly

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hapje, drankje en midgetgolf

Binnen de grenzen van Nederland weet Niels Hötte zijn perfecte dag samen te stellen.

Deliplein op Katendrecht

Harold Smits is een échte culinaire Rotterdammer. En wat vraag je aan zo’n eetfanaat? De Leukste én lekkerste eetplekjes van Rotjeknor natuurlijk! Maar waar krijgen Rotterdammers nou echt een knorrende maag van?

Remy's lievelingsvermaak

Met Festina werkt Remy samen met grote festivals als PITCH en Oerol en evenementen als de Museumnacht. In zijn vrije tijd kiest hij toch liever voor kleinere gezelschappen.

Workshop wildplukken

Je voelt, kneust, ruikt, knipt en plukt de heerlijkste wilde planten, noten, bessen en paddenstoelen: dit is wildplukken!