Heerlijk eten in Flevoland

De drie beste eetplekken

Volgens Kelly

Dankzij haar liefde voor eten weet Kelly precies waar je het lekkerste eten krijgt in de provincie Flevoland. Ze verklapt aan ons de drie beste plekken om je maag te vullen.

“In Lelystad komen mijn vriend en ik graag bij Brasserie de Houtrib. De eigenaren zijn inmiddels goede vrienden van ons en het eten is lekker, vers en met liefde bereid. Het klinkt misschien ‘cheesy’ maar je proeft het écht.”

“Voor een goede lunch zijn er niet zoveel mogelijkheden in Lelystad, maar gelukkig is de Eetalage niet zo lang geleden geopend. Goede koffie, fantastisch belegde broodjes, lekkere en betaalbare salades en in het weekend verse sushi.”

“Mijn ‘all time favorite’ restaurant is toch echt ‘t Nonnetje in Harderwijk, die dit jaar te horen hebben gekregen dat ze een tweede Michelinster mogen bijschrijven. En terecht. De eerste kerst dat ik samen met mijn vriend was, zijn we hier gaan eten en de ervaring was zo leuk (en lekker!) dat we vaak terug zijn gegaan. Je voelt je welkom, ze zijn trots op wat ze serveren en laten je graag iets extra’s proeven. Wat ik ook heel belangrijk vind: het is niet een té chique zaak, je mag best binnenstappen in een nette jeans en ze doen niet aan moeilijke taal. Heerlijk!”Bekijk alle tips van Kelly

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Hallen

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Het basisboek voor in de keuken

Voor iedereen die kookboekangst heeft een gouden tip van Peter, waarmee je straks de lekkerste gerechten op tafel tovert. Maar je moet er wel wat voor over hebben...

Voor de culinaire fijnproever

Gezonder eten en minder snoepen: dat zijn toch elk jaar wel de meest genoemde voornemens. Beginnen doen we dan de maandag na oud & nieuw wel, dan zijn de feestdagen tenminste voorbij… En daar gaat het al mis.