Meest romantische album ever

Made of Bricks - Kate Nash

Turn Up The Zelfmedelijden

Muziek laat je dansen, versterkt je verliefdheid, geeft je kippenvel of helpt je juist door moeilijke periodes heen. Voor James is er een album dat dit allemaal bij hem teweegbrengt...

“Made of Bricks van Kate Nash is mijn allerliefste. Het was ooit mijn pijnplaat, mijn Turn Up The Zelfmedelijden, maar sinds een paar maanden is het weer gewoon mijn liefdesalbum. Het is gek hoe dat gaat. Zie de plaat als een bloem. De bloem ging dood, maar door mijn tranen ontstond er een nieuwe bloem. Een mooiere bloem. Fucking hell, ik lijk Borsato wel.”

The Nicest Thing - Kate Nash
I wish you had a favourite beauty spot
That you loved secretly
'Cause it was on a hidden bit
That nobody else could see.

Basically, I wish that you loved me
I wish that you needed me
I wish that you knew when I said two sugars,
Actually I meant three.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Toomler

Zin in een avondje lachen, gieren en brullen? Dan is Toomler zeker een aanrader

Feestjes

Naast kattenliefhebber houdt Thomas ook wel van een feestje. Hij schuilt zelfs een echte organisator in hem. We vroegen ons af hoe hij zijn feesten fikst en waar hij zelf graag naar toe gaat…

Voor kleffe stelletjes en goede vrinden

Iets te vieren, gewoon zomaar heel erg verliefd of simpelweg op zoek naar een ultiem relaxte slaapplek? 

Week van de liefde

Wij roepen de week uit tot ‘De week van de liefde’ met op 14 februari Valentijnsdag. Neem dus snel even een kijkje in de (Liefdes) agenda.
De redactie van Leukedingendoen heeft de meest romantische culturele, familie, actieve, culinaire, romantische en thuis dingen even voor je op een rijtje gezet.