De tien kerstclichés

Elk jaar weer hetzelfde

Ho, ho, ho

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.

1. Ruzie maken met je broertje of het Home Alone I óf Sisi wordt
2. Heel hard All I Want for Christmas is You meeblèren
3. Vienetta eten nadat je klaar bent met gourmetten
4. Je huisdier verkleden als Rudolph
5. Met je kersttrui en een big smile aan het kerstontbijt verschijnen
6. Dromen van een witte kerst, die vervolgens nooit komt
7. Zoenen onder de mistletoe
8. Het hele land door crossen naar (schoon)familie met Sky Radio op z’n allerhardst
9. Huilen bij de AYNIL-kerstpecial
10. Een kerstboom die al na een kwartier het leven en zijn dennennaalden laat (met de vrijwillige medewerking van je trouwe viervoeter). Of hij past net niet.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cubaanse sigaren

Zwoele latinklanken, heerlijke mojito’s en een uitgebreide sigarenkaart vol Cubaanse rakkers. Bij Cuban Cigars in Amsterdam kom je helemaal in Latijns-Amerikaanse sferen.

De Leukste dag van Jeroen

Stel: je hebt een dag lang álle tijd en geld van de wereld en je mag helemaal zelf weten wat je met je dag gaat doen. Wat staat er dan op het programma? Jeroen zou het wel weten!

Een dagje Rotterdam

Een dagje in Rotterdam, hoe spendeer je die? Leuk Mens Judith weet wel raad met deze vraag, dit zijn haar favoriete Rotterdamse dingen:

Beleef het donker

Hoe is het om niets te kunnen zien? Dat ervaar je in het muZIEum in Nijmegen. In het pikkedonker leer je blindelings vertrouwen op je andere zintuigen: tast, gehoor, reuk en smaak.