Tattoo op je spullen

Uncover Lab

Van MacBook tot Moleskine

Uncover Lab is er voor iedereen die graag zijn eigen stempel op dingen drukt, want hier tatoeëren ze met behulp van een lasersnijder unieke designs op allerlei voorwerpen: van een Moleskineboekje tot zelfs je MacBook. Ja, dat laatste mag wat kosten - maar dan heb je jouw oogappeltje wel helemaal precies zoals jij dat wilt.

Gegraveerde Moleskines, oplaadblokjes, telefooncases en flipcases behoren tot het meer betaalbare werk. Voor alles hebben ze wel een mooi design in hun eigen galerie, maar je mag natuurlijk ook je eigen ontwerp aanleveren en die laten graveren. Door het voorwerp te voorzien van een tattoo hoopt Uncover dat de relatie tussen mens en spul beter, en dus langer, en dus duurzamer wordt.

Uncover Lab vind je onder hetzelfde dak als Hutspot Amsterdam, aan de Rozengracht. Ook leuk om eens langs te gaan zodat je met eigen ogen kunt zien hoe het tatoeëren in zijn werk gaat.

Uncover Lab

Rozengracht 204-210

in Hutspot, 1016 NL Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Top 4 lekkerste pizza's in Amsterdam

Het lievelingseten van collega Elisabeth is pizza. Dat steekt ze niet onder stoelen of banken en ze heeft er zelfs een clubje voor opgericht met 4 vriendinnen: De Pizzaclub (die zag je niet aankomen he). Waarom zo’n Pizzaclub, Elisabeth?

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.

De beste toko van Nederland

Bonensaus, rijstazijn, lychees in blik en hoge stapels kleurige huisraad; in de toko kun je gemakkelijk een hele middag op expeditie. Wat is volgens Monique nou de allerbeste toko van het land? En als ze dan zo’n middagje struinen plant, waar gaat ze naar op zoek?