Tattoo op je spullen

Uncover Lab

Van MacBook tot Moleskine

Uncover Lab is er voor iedereen die graag zijn eigen stempel op dingen drukt, want hier tatoeëren ze met behulp van een lasersnijder unieke designs op allerlei voorwerpen: van een Moleskineboekje tot zelfs je MacBook. Ja, dat laatste mag wat kosten - maar dan heb je jouw oogappeltje wel helemaal precies zoals jij dat wilt.

Gegraveerde Moleskines, oplaadblokjes, telefooncases en flipcases behoren tot het meer betaalbare werk. Voor alles hebben ze wel een mooi design in hun eigen galerie, maar je mag natuurlijk ook je eigen ontwerp aanleveren en die laten graveren. Door het voorwerp te voorzien van een tattoo hoopt Uncover dat de relatie tussen mens en spul beter, en dus langer, en dus duurzamer wordt.

Uncover Lab vind je onder hetzelfde dak als Hutspot Amsterdam, aan de Rozengracht. Ook leuk om eens langs te gaan zodat je met eigen ogen kunt zien hoe het tatoeëren in zijn werk gaat.

Uncover Lab

Rozengracht 204-210

in Hutspot, 1016 NL Amsterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De plek voor epische optredens

Poppodia zijn een beetje als voetbalclubs: waar je vandaan komt, daar heb je de beste optredens gezien. Dus als je weet waar Farid geboren en getogen is zal deze tip niet als een verrassing komen. Maar klik vooral voor het ‘waarom’...

In vijf stappen vrolijk

Wij laten ons vandaag niet kisten! Volg deze vijf stappen en je bent in no time weer happy. 

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.

Laat je profielfoto natekenen door een onbekende

Benieuwd hoe anderen jou zien op basis van je profielfoto? Laat je natekenen door een vreemde.