Lief slapen in Haarlem

Hello, I'm local

Tijd voor twee

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel. Voor de meeste kamers geldt: hoe kleiner, hoe fijner. Neem nou bijvoorbeeld de romantische tweepersoonskamer met bedstee. Of de stoere tweepersoonskamer A.J. van der Pigge. In totaal zijn er 12 kamers, ieder met zijn eigen thema en sfeer.

Omdat bij Hello I’m local de voorkeur uitgaat naar een Goed Gesprek vind je op de kamers zelf geen internet of tv. In de knusse huiskamer kun je wel even Facebook checken maar ook een spelletje spelen. Buiten is er een grote openhaard en een fikse loungebank waar je samen naar het vuur kunt staren en marshmallows roosteren. Als dat geen liefde is?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amsterdam Exchange Experience

En daarom is er de Amsterdam Exchange Experience. Enig uitje voor met je vrinden, ouders, collega’s of beleggingsclub.

Zo krijg je een gratis bruiloft

Trouwen is dure shit. Een jurk, een locatie, de ringen en al die hongerige en dorstige gasten… Gelukkig kun je geld krijgen om jouw droombruiloft waar te maken. Whát? 

Je nieuwe Lievelingscamping

Een camping als de Lievelinge in Vuren vind je nergens anders in Nederland.

Je outfit voor een succesvolle date

Op zoek naar een romantische outfit? Stylist Judith Pronk vertelt over haar favoriete kleding...