Lief slapen in Haarlem

Hello, I'm local

Tijd voor twee

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel. Voor de meeste kamers geldt: hoe kleiner, hoe fijner. Neem nou bijvoorbeeld de romantische tweepersoonskamer met bedstee. Of de stoere tweepersoonskamer A.J. van der Pigge. In totaal zijn er 12 kamers, ieder met zijn eigen thema en sfeer.

Omdat bij Hello I’m local de voorkeur uitgaat naar een Goed Gesprek vind je op de kamers zelf geen internet of tv. In de knusse huiskamer kun je wel even Facebook checken maar ook een spelletje spelen. Buiten is er een grote openhaard en een fikse loungebank waar je samen naar het vuur kunt staren en marshmallows roosteren. Als dat geen liefde is?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Amsterdam Anders

Ben je de geijkte plekken in Amsterdam ’n beetje zat en wil je wat anders zien dan de Wallen, Kalverstraat en de Dam? Ga dan ‘ns streetart kijken met een lokale kunstenaar.

Reypenaer Kaasproeverij

Er zal maar kaasdeskundige op je visitekaartje staan. Tijdens deze kaasproeverij ontdek je dat dit hartstikke leuke mensen zijn. Met heel veel kennis van kaas. Heul veel.

Dromen van de brandweer

Droom je ’s nachts van een carrière als brandweerman? Of ben je een stiekeme ballerina of astronaut? 

Ultieme outfit

Leuk Mens Annewil is altijd druk in de weer met mode. Of dat nu tijdens een fotoshoot is, op haar eigen blog of tijdens het shoppen.