Lief slapen in Haarlem

Hello, I'm local

Tijd voor twee

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel. Voor de meeste kamers geldt: hoe kleiner, hoe fijner. Neem nou bijvoorbeeld de romantische tweepersoonskamer met bedstee. Of de stoere tweepersoonskamer A.J. van der Pigge. In totaal zijn er 12 kamers, ieder met zijn eigen thema en sfeer.

Omdat bij Hello I’m local de voorkeur uitgaat naar een Goed Gesprek vind je op de kamers zelf geen internet of tv. In de knusse huiskamer kun je wel even Facebook checken maar ook een spelletje spelen. Buiten is er een grote openhaard en een fikse loungebank waar je samen naar het vuur kunt staren en marshmallows roosteren. Als dat geen liefde is?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Culinaire Werkplaats

Is het kunst? Is het eten? Nee, het is De Culinaire Werkplaats. Hier krijg je mooie opgemaakte borden voorgeschoteld en je bepaalt achteraf zelf wat je betaalt.

Pas op voor je glazuur

Wij hebben hier verder niets aan toe te voegen. 

Ultieme zoetsappigheid

Gewoon iemand een beetje ten huwelijk vragen met een glaasje champagne en een roos tussen je tanden is al lang niet meer genoeg.

Kekke kinderwinkels

Elke dag reist Hannelore door Hilversum op weg naar de radiostu-stu-studio. Langs die route liggen toevallig twee superleuke kinderwinkels. Welke dat zijn en waarom Hannelore daar graag komt, dat deelt ze met je na de klik…