Lief slapen in Haarlem

Hello, I'm local

Tijd voor twee

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel. Voor de meeste kamers geldt: hoe kleiner, hoe fijner. Neem nou bijvoorbeeld de romantische tweepersoonskamer met bedstee. Of de stoere tweepersoonskamer A.J. van der Pigge. In totaal zijn er 12 kamers, ieder met zijn eigen thema en sfeer.

Omdat bij Hello I’m local de voorkeur uitgaat naar een Goed Gesprek vind je op de kamers zelf geen internet of tv. In de knusse huiskamer kun je wel even Facebook checken maar ook een spelletje spelen. Buiten is er een grote openhaard en een fikse loungebank waar je samen naar het vuur kunt staren en marshmallows roosteren. Als dat geen liefde is?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Smullen op z’n Frans

Je hebt lekker, lekker en très lekker! Die laatste is absoluut van toepassing op patisserie Petit Gâteau in Amsterdam.

Fit de zomer door

Iedereen wil er wel fit uitzien, maar eten is zó lekker en sporten niet altijd even leuk.

Babyconcertjes

Op locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem en Rotterdam kunnen je met je kindje in een ontspannen sfeer samen genieten van mooie muziek.

Genieten bij Gartine

In alle rust genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of high tea met producten die rechtstreeks uit eigen moestuin komen. Het wordt nog beter: het is midden in het centrum in een zestiende-eeuws pand.