Romantisch hotel in Sardinië

Hotel Costa Dorada

Ik ben een subtiele romanticus

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.

“Ik heb mijn vriendin in augustus meegenomen naar Sardinië. Naar het plaatsje Cala Gonone. Daar staat een heel schattig hotelletje: Hotel Costa Dorada. Normaliter heb ik het niet zo op Italianen, ik heb gewoonweg een hekel aan hoe Italiaanse kinderen ontevreden schraten. Schraten is schreeuwend praten. Ik haat die malcontente Calimero La Vita È Bella shit. Er komen echt veel akelige geluiden uit die mozzarellabekkies. Niet te filmen.”

Malariamuggen
“Maar Sardinië is een pareltje, de clitoris van Europa. Alleen jammer van die Italianen. Mensen hebben het wel eens over de Fransen en dat die arrogant en pompeus zijn, maar Italianen zijn net zo behulpzaam en charmant als malariamuggen.”

Romantiek heeft geen volumeknop
“Ik denk niet dat ik extra romantisch ben op dit soort zoetsappige uitstapjes. Romantiek heeft geen volumeknop of zo. We leven in een tijd waar alles groots en schreeuwerig moet zijn, maar ik ben een subtiele romanticus. De vrouw hoeft het niet eens gelijk door te hebben, de romantiek, als ze een paar weken later maar ‘o dat was eigenlijk best wel een potje lief van hem’ denkt.”

Full House
“Mijn grootste afknapper in hotels zijn vooroorlogse televisies. Niet dat ik veel tv kijk op zo’n vakantie, maar het hoort er toch een beetje bij. Tussen de seks door even genieten van een nagesynchroniseerde aflevering van Full House.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De droomdag van Mitchell

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

Zeg het met letters in steen

Zo mooi heb je spreuken nog nooit gezien. Gebeeldhouwd in steen. Maud Bekaert vereeuwigt je lievelingstekst in bijvoorbeeld een mooie kei.

Cursus partnermassage

Voel niet langer zonder doel en leer de basis van het masseren tijdens een cursus partnermassage...

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.