Romantisch hotel in Sardinië

Hotel Costa Dorada

Ik ben een subtiele romanticus

James Worthy en Italië is geen goede combinatie. Maar voor de liefde heeft hij wel wat over. Dus ontdek in welk superromantisch hotel hij met zijn schatje verbleef.

“Ik heb mijn vriendin in augustus meegenomen naar Sardinië. Naar het plaatsje Cala Gonone. Daar staat een heel schattig hotelletje: Hotel Costa Dorada. Normaliter heb ik het niet zo op Italianen, ik heb gewoonweg een hekel aan hoe Italiaanse kinderen ontevreden schraten. Schraten is schreeuwend praten. Ik haat die malcontente Calimero La Vita È Bella shit. Er komen echt veel akelige geluiden uit die mozzarellabekkies. Niet te filmen.”

Malariamuggen
“Maar Sardinië is een pareltje, de clitoris van Europa. Alleen jammer van die Italianen. Mensen hebben het wel eens over de Fransen en dat die arrogant en pompeus zijn, maar Italianen zijn net zo behulpzaam en charmant als malariamuggen.”

Romantiek heeft geen volumeknop
“Ik denk niet dat ik extra romantisch ben op dit soort zoetsappige uitstapjes. Romantiek heeft geen volumeknop of zo. We leven in een tijd waar alles groots en schreeuwerig moet zijn, maar ik ben een subtiele romanticus. De vrouw hoeft het niet eens gelijk door te hebben, de romantiek, als ze een paar weken later maar ‘o dat was eigenlijk best wel een potje lief van hem’ denkt.”

Full House
“Mijn grootste afknapper in hotels zijn vooroorlogse televisies. Niet dat ik veel tv kijk op zo’n vakantie, maar het hoort er toch een beetje bij. Tussen de seks door even genieten van een nagesynchroniseerde aflevering van Full House.”

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantische dingen op niet-romantische plekken

Romantiek is een hellend vlak. Al snel kom je bij de grootst mogelijke clichés uit. Terwijl de echte vonken overslaan op de meest suffe plekken. Toch Serena? 

De 3 mooiste fietswedstrijden voor recreanten

Tour de France’je spelen is niet voor iedereen weggelegd. Laat Vincent nu weten wat de mooiste wedstrijd voor recreanten is. Het enige wat je er zelf bij moet denken zijn de zoenen van de rondemiss.

De lekkerste vakantiebestemming

Een vakantie, dat is iets waar je naar uitkijkt vanwege de hoge kans op zon, het zand tussen je tenen en het bewust niet denken aan je dagelijkse sleur. Peter vertelt waar je moet zijn als je ook graag je maag op iets moois wilt trakteren. 

Het huisdier-huwelijk

Heeft je vis het aangelegd met de hond van de buren? Lonkt de parkiet naar de kat van de overkant? Organiseer dan eens een huisdier-huwelijk. De liefde moet immers gevierd hebben, en er kan nooit genoeg aanleiding zijn om een taart met glazuur te bakken.