Culinair vernuft in Arnhem

Sugar hill

Puur, rauw en eerlijk

Bij Sugar hill in Arnhem vóél je gewoon aan alles dat ze daar verliefd zijn op eten. En die liefde proef je dan ook weer ín je eten – mjam! Ze serveren dagelijks een wisselend menu, dat aan strikte voorwaarden moet voldoen zoals ‘vers’, ‘eerlijk’ en ‘puur’.

In de open keuken bereiden ze bijvoorbeeld zorgeloze hamburgers, knapperige boterhammen met huisgemaakte jam en taartjes waar je van gaat watertanden. En dat allemaal met een goeie koffie, zorgvuldig uitgekozen wijn of lokaal biertje ‘on the side’ en een jazzy muziekje op de achtergrond.

Dus. Als je eens lief voor je maag wil zijn weet je waar je wezen moet!

Sugar hill
Klarendalseweg 192,
Arnhem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Moniques favorieten

Met goed ontbijten hebben we allemaal wel eens moeite, Monique vertelt hier over haar favoriete ontbijtje (uiteraard op bed). Liever een lekkere lunch? Zolang je geen glutenallergie heb, zit je wel goed met deze tip.

Moniques lievelings vegatip

Associeer jij konijnenvoer nog steeds met vegetarisch eten? Monique tipt je haar favoriete recept waardoor dat beeld voorgoed verdwijnt. Wedden dat je hiervan gaat watertanden?

Worst day of the year

Op zoek naar een culinair festival dat het net even anders doet? Worst day of the year is een aanrader...

Restaurant Meesters

In die tijd opende restaurant Meesters: in een prachtig oud pand, met echt goed eten en goed personeel met aandacht voor kwaliteit en ... mij.