Culinair vernuft in Arnhem

Sugar hill

Puur, rauw en eerlijk

Bij Sugar hill in Arnhem vóél je gewoon aan alles dat ze daar verliefd zijn op eten. En die liefde proef je dan ook weer ín je eten – mjam! Ze serveren dagelijks een wisselend menu, dat aan strikte voorwaarden moet voldoen zoals ‘vers’, ‘eerlijk’ en ‘puur’.

In de open keuken bereiden ze bijvoorbeeld zorgeloze hamburgers, knapperige boterhammen met huisgemaakte jam en taartjes waar je van gaat watertanden. En dat allemaal met een goeie koffie, zorgvuldig uitgekozen wijn of lokaal biertje ‘on the side’ en een jazzy muziekje op de achtergrond.

Dus. Als je eens lief voor je maag wil zijn weet je waar je wezen moet!

Sugar hill
Klarendalseweg 192,
Arnhem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Bier, bier, en nog eens...

Als je van bier houdt zit je in de Jopenkerk (de voormalige Jacobskerk) in Haarlem helemaal goed.

Vis van FISH TALES

Leuk Mens Bart vertelt niet alleen verhalen over vis, hij helpt ons ook een handje met duurzaamheid door middel van de vis die hij met FISH TALES verkoopt. 

Bloggen in het geniep

Al jaren met haar gezicht in de spotlight, maar bang voor het (online) papier. Waar de meeste mensen zich het liefst verschuilen achter hun woorden, verborg Kee deze juist.

Koken met vergeten seizoensgroenten

Uitgekeken op je wekelijkse portie tomaat of paprika? Probeer dit heerlijke vergeten seizoensgroenten-recept met schorseneer.