Culinair vernuft in Arnhem

Sugar hill

Puur, rauw en eerlijk

Bij Sugar hill in Arnhem vóél je gewoon aan alles dat ze daar verliefd zijn op eten. En die liefde proef je dan ook weer ín je eten – mjam! Ze serveren dagelijks een wisselend menu, dat aan strikte voorwaarden moet voldoen zoals ‘vers’, ‘eerlijk’ en ‘puur’.

In de open keuken bereiden ze bijvoorbeeld zorgeloze hamburgers, knapperige boterhammen met huisgemaakte jam en taartjes waar je van gaat watertanden. En dat allemaal met een goeie koffie, zorgvuldig uitgekozen wijn of lokaal biertje ‘on the side’ en een jazzy muziekje op de achtergrond.

Dus. Als je eens lief voor je maag wil zijn weet je waar je wezen moet!

Sugar hill
Klarendalseweg 192,
Arnhem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Piepers poffen

Mmm: gepofte aardappels. Van de barbecue of uit de oven, beetje zure room erbij en smullen maar.

Lekker lelijk

Stel je bent een bietje en hebt net even een gekke knobbel op je smoel. Of je bent een wortel met twéé kromme benen. Moet je dan afgekeurd worden? Ben je dan minder lekker?

Een heerlijk biertje

Hayo heeft veel plekjes waar hij graag naartoe gaat. Van restaurantjes tot kroegjes. Maar waar ga je dan het liefst heen? Hayo vindt het leuk om zich te laten verrassen door niet alledaags eten met een lekker biertje erbij!

The Edible Trails

Weet wat je eet is een motto dat we gewoon in 2013 achterlaten. Nu kunnen we toch wel vertrouwen op een fijn en bewust menu. Bij the Edible Trails Supper Club in ieder geval wel, want buiten dat ze heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten bouwen, weet je pas wat je eet als je aan tafel aanschuift.