Culinair vernuft in Arnhem

Sugar hill

Puur, rauw en eerlijk

Bij Sugar hill in Arnhem vóél je gewoon aan alles dat ze daar verliefd zijn op eten. En die liefde proef je dan ook weer ín je eten – mjam! Ze serveren dagelijks een wisselend menu, dat aan strikte voorwaarden moet voldoen zoals ‘vers’, ‘eerlijk’ en ‘puur’.

In de open keuken bereiden ze bijvoorbeeld zorgeloze hamburgers, knapperige boterhammen met huisgemaakte jam en taartjes waar je van gaat watertanden. En dat allemaal met een goeie koffie, zorgvuldig uitgekozen wijn of lokaal biertje ‘on the side’ en een jazzy muziekje op de achtergrond.

Dus. Als je eens lief voor je maag wil zijn weet je waar je wezen moet!

Sugar hill
Klarendalseweg 192,
Arnhem

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zoveel mensen, zoveel monden

Lekker koken is één ding, de tafel dekken een ander. Kee vertel ons alsjeblieft het magische ingrediënt om een gedekte tafel zo gelikt mogelijk te maken?

Smullen op z’n Frans

Je hebt lekker, lekker en très lekker! Die laatste is absoluut van toepassing op patisserie Petit Gâteau in Amsterdam.

Zo bouw je een feestje

Marcel is altijd al bezig geweest met het organiseren van evenementen. Eerst gewoon voor de lol, later als professional met zijn bedrijf MUST. Wat zijn nou onmisbare ingrediënten voor een goed feestje volgens Marcel?

Koffieleuten voor gevorderden

Wist je dat koffie een lichte smaak van jasmijn, salmiak en zwarte bessen in zich kan hebben? Douwe en Emiel van Koffiestation wel. Deze koffiemannen gaan steevast voor het perfecte kopje koffie. En dat maken ze zelf óf dat drinken ze bij deze koffiezaakjes in Groningen.