Romantisch slapen in Hotel New York

In het knusse torentje

Met uitzicht over de Maas

Hotel New York in Rotterdam is op zichzelf al een romantisch bezoekje waard, want je kunt er heerlijk eten en het gebouw heeft een indrukwekkende historie. En een net zo indrukwekkend uitzicht over de Maas.

Maarja, Hotel New York zou Hotel New York niet heten als je er niet óók kon blijven slapen. En laten ze nou net twee hele romantische, lieve, kleine torenkamertjes hebben met uitzicht over het water. Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken. Lekker saampjes. Ah, lief!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Love letters

Je ziet ‘m praktisch al vanaf CS liggen, het BOTEL aan de NDSM-werf in Amsterdam. Een hartstikke groot schip, omgebouwd tot driesterrenhotel. Tot zover al helemaal leuk. Maar wist je eigenlijk dat je kunt slapen in die gekke grote letters bovenop het schip? 

Zoete koekjes voor je Valentijn

Voor alle keukenprinsessen en –prinsen die op Valentijnsdag hun crush willen verblijden met een sugarrush hebben wij een goede tip: bak koekjes met een lief tekstje! 

Tijd voor elkaar moet je maken

Aan zo’n geweldige blog als MissLipgloss is Leuk Mens Cynthia heel wat uurtjes schrijfwerk kwijt. Ook vriendlief werkt doordeweeks hard bij zijn baan. In zo’n situatie is het soms moeilijk om elkaar nog regelmatig te kunnen zien. Gelukkig weet Cynthia dit altijd goed op te lossen. 

TripAdvisor is je beste vriend

Van een beautyblogger die producten test, kun je wel verwachten dat ze reviews zelf ook goed in de gaten houdt. Cynthia is daar geen uitzondering op.