Romantisch slapen in Hotel New York

In het knusse torentje

Met uitzicht over de Maas

Hotel New York in Rotterdam is op zichzelf al een romantisch bezoekje waard, want je kunt er heerlijk eten en het gebouw heeft een indrukwekkende historie. En een net zo indrukwekkend uitzicht over de Maas.

Maarja, Hotel New York zou Hotel New York niet heten als je er niet óók kon blijven slapen. En laten ze nou net twee hele romantische, lieve, kleine torenkamertjes hebben met uitzicht over het water. Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken. Lekker saampjes. Ah, lief!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kopi Soesoe

Aan de Sumatraweg in Rotterdam huist koffiewaroeng en muziekkaffee Kopi Soesoe. Da’s Indisch voor ‘koffie met melk’ én een snufje kardemonzaad naar het originele recept.

NHOW Hotel

Iets wat niet mag ontbreken in een stad: architectuur & design. In Rotterdam heb je de Kubuswoningen en de Erasmusbrug, maar vooral ook een heleboel hoge gebouwen. Volgens Harold is het mooiste architectonische hoogstandje van Rotterdam daarom letterlijk een hoogtepunt!

Hotel Puri Santrian in Sanur op Bali

Iets romantisch te vieren? Boek deze zwijmellocatie in Bali. 

Tekeningen voor nop

Wil je je interieur een vintage touch geven? Zoek je een mooie illustratie voor een geboortekaartje? Of wil je gewoon uren snuffelen is stemmige plaatjes?