Romantisch slapen in Hotel New York

In het knusse torentje

Met uitzicht over de Maas

Hotel New York in Rotterdam is op zichzelf al een romantisch bezoekje waard, want je kunt er heerlijk eten en het gebouw heeft een indrukwekkende historie. En een net zo indrukwekkend uitzicht over de Maas.

Maarja, Hotel New York zou Hotel New York niet heten als je er niet óók kon blijven slapen. En laten ze nou net twee hele romantische, lieve, kleine torenkamertjes hebben met uitzicht over het water. Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken. Lekker saampjes. Ah, lief!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hotel met uitzicht op Montmartre

Parijs is een geweldige stad. Maar dan moet je wel weten waar je het zoeken moet. Zelfs in de stad van de liefde ligt de romantiek niet zomaar voor het oprapen. Serena vertelt over haar ervaring.

De Culinaire Werkplaats

Is het kunst? Is het eten? Nee, het is De Culinaire Werkplaats. Hier krijg je mooie opgemaakte borden voorgeschoteld en je bepaalt achteraf zelf wat je betaalt.

Tips voor stadse mama's

Op Leukedingendoen lees je natuurlijk al heel veel leuke tips die je met je kleine kunt doen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer blogs en websites vol leuks voor kinderen! Bijvoorbeeld urbanmoms.nl.

Pluk je eigen boeket

Omdat bloemen van mensen houden en vice versa is het altijd een goed idee om een verse bos blommekes op tafel te hebben staan. En dan het liefst zo’n zomers boeket met van die vrolijke veldbloemen. Daar wordt je humeur namelijk direct beter van!