Romantisch slapen in Hotel New York

In het knusse torentje

Met uitzicht over de Maas

Hotel New York in Rotterdam is op zichzelf al een romantisch bezoekje waard, want je kunt er heerlijk eten en het gebouw heeft een indrukwekkende historie. En een net zo indrukwekkend uitzicht over de Maas.

Maarja, Hotel New York zou Hotel New York niet heten als je er niet óók kon blijven slapen. En laten ze nou net twee hele romantische, lieve, kleine torenkamertjes hebben met uitzicht over het water. Perfect om na een uitgebreid diner en een compleet wijnarrangement naar de dansende lichtjes van de stad te kijken. Lekker saampjes. Ah, lief!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zo krijg je een gratis bruiloft

Trouwen is dure shit. Een jurk, een locatie, de ringen en al die hongerige en dorstige gasten… Gelukkig kun je geld krijgen om jouw droombruiloft waar te maken. Whát? 

Later als ik groot ben

Je hebt weleens van die momenten dat je het echt effe niet meer weet. Existentiële vragen schieten door je hoofd… Waar ga ik heen? Wie ben ik? Wat is de zin van mijn leven? Kortom: WTF should I do with my life?

Poeslieve mannen

Stel: je hebt een passie voor katten en voor mooie mannen (wat heus niet gek is), dan hebben wij Instagramtechnisch dus een fijne tip:hotdudeswithkittens.

Een zakje vol schatjes

Wat doe je met alle kleine frutseltjes en kleine pareltjes die je overal en nergens tegenkomt? Bundelen in een fijn zakje en cadeau geven dacht Allround styliste en schatzoeker Nina Nijland. Deze lieflijke schatjes lenen zich perfect als een cadeautje voor iemand die je lief vindt of gewoon als cadeautje voor jezelf. Je weet namelijk nooit wat er precies in zit!