Wild buitenspelen

Speeldernis

Vies worden mag!

Als je als kind opgroeit in de grote stad moet je het soms doen met een troosteloze voetbalkooi of een aangelegd speeltuintje. En dat terwijl ’t veel leuker is om in bomen te klimmen, in plassen te stampen en kuilen te graven!

In Rotterdam is er daarom Speeldernis: een speeltuin op een (naar eigen zeggen) ‘avontuurlijk terrein’. Hier zijn bomen, bosjes, takken, riet, water en zand zát om je lekker mee uit te leven. Er is zelfs een kampvuurplaats en een tipi waar af en toe leuke activiteiten worden georganiseerd. Tip voor ouders: sla wat extra wasmiddel in, want bij Speeldernis is vies worden onvermijdelijk!

Speeldernis
Roel Langerakweg 25b
Rotterdam

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Op je paasbest

Met Pasen is iedereen op zijn of haar best. Maar je huis ook? Met deze tips maak je het thuis ook Paasbest.

Spring maar achterop bij mij

Wat zijn nou routes die je echt gefietst moet hebben in je leven? Deze twee routes doen het hartje van Nynke sneller kloppen door de prachtige omgeving.  

Quality time

Fijne activiteiten die je het liefst met je familie doet. Je kan van alles doen, lekker op pad gaan of knus in je eigen huisje. Christel houdt er allebei van. Het is belangrijk dat je huisje helemaal eigen is, dan ben je er ook graag. 

Een bloemetje geven (maar dan anders)

Altijd goed: een bloemetje als cadeau. Maar wel een beetje saai. Gelukkig kun je dit presentje nu ook in een origineler vorm verpakken, met NikoNiko en Botanical Paperworks!