Klere bieb

Geen boeken maar broeken

En jassen, rokjes, schoenen...

Je hele kast hangt vol met kleding, maar je hebt nóóit iets om aan te trekken. Een zeer herkenbare gedachte voor elke vrouw. Maarja, om nou weer de stad in te gaan voor wat nieuws… Niet goed voor je portemonnee én het milieu!

Nee, dan kun je beter een straatje verder gaan en langs een kledingbibliotheek wippen. Hier hebben ze namelijk de oplossing voor jouw immense luxeprobleem: kleding in overvloed. Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad. Iets leuks gezien? Het werkt net als de gewone bieb: je scant je pasje en na vier weken moet je het item weer terugbrengen. Over wassen hoef je niet na te denken, dat doen zij voor je.

In Amsterdam is er al een klerenbieb: LENA – the fashion library en in Utrecht opent er eentje in december: De Kledingbibliotheek. We komen je vast wel een keer tegen tussen de rekken.

LENA – the fashion library
Westerstraat 174H

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Droomplekken in Nederland

Goudgele stranden, helderblauwe zeeën, wuivende palmen. Zúlke tropische droomplekken hebben we in Nederland natuurlijk niet. Maar toch kan het niet anders of er zijn Nederlandse droomplekken. En wie kan nu beter een top drie noemen dan Droomplekken-expert Corno van den Berg.

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

Complimenten-workshop

Uit een van de vele onderzoeken van Maurice de Hond blijkt dat we graag meer spontane complimenten zouden willen krijgen.

Geniet van Utrecht

Als Leukste ondernemer van Utrecht kent Esmay Utrecht van binnen en buiten.