Klere bieb

Geen boeken maar broeken

En jassen, rokjes, schoenen...

Je hele kast hangt vol met kleding, maar je hebt nóóit iets om aan te trekken. Een zeer herkenbare gedachte voor elke vrouw. Maarja, om nou weer de stad in te gaan voor wat nieuws… Niet goed voor je portemonnee én het milieu!

Nee, dan kun je beter een straatje verder gaan en langs een kledingbibliotheek wippen. Hier hebben ze namelijk de oplossing voor jouw immense luxeprobleem: kleding in overvloed. Van rokjes tot schoenen en van jassen tot broeken, het is als de inloopkast die je nooit hebt gehad. Iets leuks gezien? Het werkt net als de gewone bieb: je scant je pasje en na vier weken moet je het item weer terugbrengen. Over wassen hoef je niet na te denken, dat doen zij voor je.

In Amsterdam is er al een klerenbieb: LENA – the fashion library en in Utrecht opent er eentje in december: De Kledingbibliotheek. We komen je vast wel een keer tegen tussen de rekken.

LENA – the fashion library
Westerstraat 174H

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Samen aan de bubbels

Of je nu iets te vieren hebt of gewoon een romantisch avondje met z’n tweetjes wilt vieren: champagne maakt het feest altijd compleet.

Ieniemienie snoepwinkeltje

In de binnenstad van Utrecht, tussen Hoogt en de Lange Jansstraat, staat een klein huisje uit de 17e eeuw. Het is een piepklein snoep- en kruidenierswinkeltje en zodra je hier binnenstapt ga je een paar eeuwen terug in de tijd

Op Havensafari

Dat Rotterdam een echte havenstad is, dat weet iedereen. Maar Amsterdam?! Nou, mooi wel dus.

Seepje

Als jij dacht dat alleen synthetische wasmiddelen jouw vieze sokken schoon konden krijgen dan heb je ’t mis. De Nepalese Sapindus mukorossi-vrucht kan er ook wat van.