Leuke app: Buitenmarkt

Boer in de buurt

Voor al je boodschappen

Je eten rechtstreeks bij de boer halen is hartstikke van deze tijd. Zo weet je tenminste zeker dat jouw eitjes kakelvers zijn en je piepers net uit de grond komen.

Voor iedereen die het teveel moeite vindt om net zolang rondjes door boerengehuchten te rijden tot je een bordje ‘Eieren te koop’ tegenkomt is er nu een handige app: Buitenmarkt. Met deze app vind je met een paar tikjes op je scherm een boer in de buurt waar je kaas, vlees, groenten, vis, kruiden, fruit, eieren, noten of zuivel (kortom: alles wat je nodig hebt) kunt kopen. Inclusief route ernaartoe. Vers was nog nooit zo makkelijk!

De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Festivals voor in de vakantie

Nederland trekt in de zomer massaal naar Lowlands, Mysteryland en Sziget. Maar er zijn nog veel meer leuke festivals die nét even anders zijn.

Doe ’s leuk met kruidnoten

Pepernoten zijn geen kruidnoten en kruidnoten zijn geen pepernoten. Het zit hem in de naam. In pepernoten zit peper en in kruidnoten zit een combinatie van toffe kruiden. Daarom is het ook zo leuk om deze Hollandsche kruidige doch zoete lekkernij te gebruiken in werelds lekkerste gerechten; cheesecake en pasta!

Cinema Culinair

Er wordt in films vaak zo smakelijk gegeten en gretig gedronken dat je er honger van krijgt. Gelukkig is er nu Cinema Culinair en hoef je je tijdens smakelijke scènes niet langer te troosten met een bak chips en een fles cola.

Rudolph the rednosed dog

Als het héle huis in kerstsferen is, dan kan de hond natuurlijk niet ontbreken.