Samen in de bedstee

Overnachten zoals vroeger

Weg van alle drukte

Helemaal in het noorden van Noord-Holland vind je het ieniemienieplaatsje Hippolytushoef. En daar achter de dijk en aan de Waddenzee, staat vakantiehuisje Anno Nu in ‘t Vatrop.

Zodra je hier een voet over de drempel zet, ga je terug in de tijd. Je kunt er slapen in een bedstee en de inrichting doet denken aan grootmoeders tijd. Gelukkig wel met de gemakken van nu, want douchen met een emmer koud water is ook weer zoiets.

Ook het vakantiepark waar het huisje staat heeft een pittoreske uitstraling met klinkerweggetjes en traditionele straatlantaarns. Kortom, een perfecte setting om er eens lekker samen uit te zijn (maar er is ook ruimte om de kinderen bijvoorbeeld mee te nemen!).

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Beelden aan Zee

Ben je lekker over de Scheveningse boulevard aan het slenteren, ‘struikel’ je opens over een beeld van Hans en Grietje: je bent aangekomen bij Beelden aan Zee. 

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

Lief slapen in Haarlem

In het immer pittoreske Haarlem vind je het schattige boetiekhostel Hello I’m local. In de knusse kamers slaap je de sterren van de hemel.

Schippers van de Kameleon

De Schippers van de Kameleon, wie kent ze niet? Stap aan boord met een echt kameleonfiguur en beleef de spannendste avonturen op het avontureneiland