Samen in de bedstee

Overnachten zoals vroeger

Weg van alle drukte

Helemaal in het noorden van Noord-Holland vind je het ieniemienieplaatsje Hippolytushoef. En daar achter de dijk en aan de Waddenzee, staat vakantiehuisje Anno Nu in ‘t Vatrop.

Zodra je hier een voet over de drempel zet, ga je terug in de tijd. Je kunt er slapen in een bedstee en de inrichting doet denken aan grootmoeders tijd. Gelukkig wel met de gemakken van nu, want douchen met een emmer koud water is ook weer zoiets.

Ook het vakantiepark waar het huisje staat heeft een pittoreske uitstraling met klinkerweggetjes en traditionele straatlantaarns. Kortom, een perfecte setting om er eens lekker samen uit te zijn (maar er is ook ruimte om de kinderen bijvoorbeeld mee te nemen!).

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een speeltuin om van te dromen

Niks is leuker dan kinderen zien genieten. En het is helemaal mooi meegenomen als je daarbij zelf ook lekker onderuit kan zitten.

Blijven drijven

Het staat bovenaan menig bucket list, drijven in de dode zee. Het is alleen zo ver! Maar wij hebben de oplossing: ‘floaten’.

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

Buiten de Lijntjes

Ja, wij worden wel warm van zo’n eigenwijs winkeltje als Buiten de Lijntjes. Een winkel vol spullen die je gewoon móét hebben. Misschien niet zo goed voor je portemonnee, maar wel voor je interieur.