Feel je good in Groningen

Lekker eten zonder toevoegingen

(behalve een onsje liefde, dan)

Koffietentjes waar alles heerlijk en eerlijk is: daar kunnen er wat ons betreft nooit genoeg van zijn. Zo is er ook Feel Good in het Groningse Oude kijk in ’t Jatstraat. Alles wat hier op de kaart staat heeft geen enkele ongewenste toevoeging in de vorm van chemicaliën, E-nummers of geraffineerde suiker. Maar de salades, sapjes, broodjes en taartjes barsten dan wel weer van de pure ingrediënten, zoals onbespoten groenten en fruit en biologisch vlees.

Zo te lezen is Feel Good al hartstikke eco bezig, maar ze doen nog meer: zo houden ze rekening met de inkoop om zo CO2-neutraal mogelijk te zijn én liggen de doggy bags voor het grijpen. Op naar Grunn!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het geheim van de koffiebrander

Koffie groeit niet in een Nespresso-pad, nee, koffie wordt zorgvuldig gebrand en vaak nog gemelangeerd. Weten hoe jij de allerbeste koffie scoort? Emiel en Douwe weten van de hoed en van de rand (en van de koffieboon en van de koffiebrander).

Koffieleuten voor gevorderden

Wist je dat koffie een lichte smaak van jasmijn, salmiak en zwarte bessen in zich kan hebben? Douwe en Emiel van Koffiestation wel. Deze koffiemannen gaan steevast voor het perfecte kopje koffie. En dat maken ze zelf óf dat drinken ze bij deze koffiezaakjes in Groningen.

Het ultieme wijnglas

Een smakelijke bel Bordeaux of Beaujolais giet je natuurlijk niet hap slik in een Duralexje naar binnen. Dat vraagt om meer. Meer glans als het even kan. Harold blijkt een heuse kristalkenner en vertelt wat je moet hebben...

Gek doen met pompoen

Kom van 18 t/m 26 oktober naar de enige echte Pompoendagen bij Museum Klok en Peel in het Brabantse Asten.