Feel je good in Groningen

Lekker eten zonder toevoegingen

(behalve een onsje liefde, dan)

Koffietentjes waar alles heerlijk en eerlijk is: daar kunnen er wat ons betreft nooit genoeg van zijn. Zo is er ook Feel Good in het Groningse Oude kijk in ’t Jatstraat. Alles wat hier op de kaart staat heeft geen enkele ongewenste toevoeging in de vorm van chemicaliën, E-nummers of geraffineerde suiker. Maar de salades, sapjes, broodjes en taartjes barsten dan wel weer van de pure ingrediënten, zoals onbespoten groenten en fruit en biologisch vlees.

Zo te lezen is Feel Good al hartstikke eco bezig, maar ze doen nog meer: zo houden ze rekening met de inkoop om zo CO2-neutraal mogelijk te zijn én liggen de doggy bags voor het grijpen. Op naar Grunn!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kokkerellen voor zijn lief

Als Bas een romantische avond heeft met zijn vriendin Julie, weet hij precies wat hij moet doen om haar gelukkig te maken. Heerlijke mosselen en heerlijke wijn. Genieten dus. 

Chocola maken met liefde

Bij ChocoBreak in Nijmegen wordt de lekkerste én misschien wel meest eerlijke chocola gemaakt van ons landje.

De Daktuin

Hoera, in mei en juni 2016 kun je weer terecht bij De Daktuin op de Utrechtse Uithof.

Onbedoeld kindvriendelijk uit eten

Restaurants die speciaal rekening houden met kinderen zijn zelden prettig voor ouders. Dat kan anders weet Debby. En leuker.