Ontdek je plekje

Met een interieurworkshop

Welke stijl past bij jou?

Moet die bank nou bij het raam of toch liever achterin de kamer? Zetten we de tafel haaks op de muur of is dat eigenlijk niet feng shui? En welke kleur doen we op de muur? Zomaar wat vragen die je kunnen bezighouden bij het inrichten van je huis.

Maar stop! Voordat je uit frustratie maar besluit dat een witte muur ook wel best is en je bank ergens in een zielig hoekje moet staan: wéét dat er redding is. Bijvoorbeeld in de vorm van interieurarchitecte en productontwerpster Floor Bohemen. Zij biedt interieurworkshops aan met titels als ‘Ontdek je Persoonlijke Woonstijl’ en ‘Een Huwelijk van Stijlen’. Ze geeft je de handigste tips en tricks bij het zoeken naar dé kleur voor op de muur, dé stof voor op de bank en dé beste indeling van je huis. Ook handig voor als je gaat samenwonen en twee inrichtingen met elkaar moet combineren!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Leuke app: Forest

Het motto van deze app is ‘Stop phubbing!’, ofwel: stop met je telefoon klooien als je in gezelschap bent, eigenlijk moet studeren, of geconcentreerd wilt werken.

Plant een kaartje

Wacht. Kaart? Grond? Ja! Want Niko Niko maakt kaartjes met zaden erin. 

Brutale kettingen

Snotaap, kijkbuiskind, tuthola, viswijf, vlerk, ammehoela, lellebel, baas, loeder, boef en ga zo maar door.

Samen eten is gezelliger

Samen in de keuken staan en dan bij elkaar aan tafel schuiven, dat klinkt als een enorm feestje. En dat is het ook! Zeker als je dat doet bij Samen koken, samen eten in Maastricht. Want alleen eten is ook maar alleen, totaal niet gezellig en waarschijnlijk minder lekker, creatief en verrassend.