Ontdek je plekje

Met een interieurworkshop

Welke stijl past bij jou?

Moet die bank nou bij het raam of toch liever achterin de kamer? Zetten we de tafel haaks op de muur of is dat eigenlijk niet feng shui? En welke kleur doen we op de muur? Zomaar wat vragen die je kunnen bezighouden bij het inrichten van je huis.

Maar stop! Voordat je uit frustratie maar besluit dat een witte muur ook wel best is en je bank ergens in een zielig hoekje moet staan: wéét dat er redding is. Bijvoorbeeld in de vorm van interieurarchitecte en productontwerpster Floor Bohemen. Zij biedt interieurworkshops aan met titels als ‘Ontdek je Persoonlijke Woonstijl’ en ‘Een Huwelijk van Stijlen’. Ze geeft je de handigste tips en tricks bij het zoeken naar dé kleur voor op de muur, dé stof voor op de bank en dé beste indeling van je huis. Ook handig voor als je gaat samenwonen en twee inrichtingen met elkaar moet combineren!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Wat oma nog kan

Onze oma’s leerden vroeger allemaal op de lagere school, tijdens de handwerkles, handige trucjes waar wij als volwassenen heel hard voor naar een naaiatelier rennen. Je kunt je twijfels hebben bij het nut van ‘sokken stoppen’, maar een gat in je favoriete wollen vest repareren of een winkelhaak maken: daar hebben we wat aan.

Educatieve apps voor kinderen

Maak van je kind geen gedachteloos swipende zombie en bied ze deze educatief verantwoorde apps aan... 

Hapjes voor jong en oud

Leuk Mens Natascha heeft 2 kinderen en werkt daarnaast hard aan haar website Flavourites.com. Vertel eens Natascha, wat staat er thuis bij jou op het menu?

Samen in de bedstee

Zodra je hier een voet over de drempel zet, ga je terug in de tijd.