Ontdek je plekje

Met een interieurworkshop

Welke stijl past bij jou?

Moet die bank nou bij het raam of toch liever achterin de kamer? Zetten we de tafel haaks op de muur of is dat eigenlijk niet feng shui? En welke kleur doen we op de muur? Zomaar wat vragen die je kunnen bezighouden bij het inrichten van je huis.

Maar stop! Voordat je uit frustratie maar besluit dat een witte muur ook wel best is en je bank ergens in een zielig hoekje moet staan: wéét dat er redding is. Bijvoorbeeld in de vorm van interieurarchitecte en productontwerpster Floor Bohemen. Zij biedt interieurworkshops aan met titels als ‘Ontdek je Persoonlijke Woonstijl’ en ‘Een Huwelijk van Stijlen’. Ze geeft je de handigste tips en tricks bij het zoeken naar dé kleur voor op de muur, dé stof voor op de bank en dé beste indeling van je huis. Ook handig voor als je gaat samenwonen en twee inrichtingen met elkaar moet combineren!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

DIY cadeauzakje

Cadeautjes zijn al vreselijk leuk om te krijgen, maar als ze verpakt zijn in een cadeautje is het natuurlijk helemaal feest. Lisa legt uit hoe je heel eenvoudig - namelijk met de spulletjes die toch al in je krantenbak/pennendoosje/boekenkast hebt liggen - verrassende cadeautjes uitdeelt. Per hand en per post.

Workshop tenen lezen

Wat zeggen tenen over je persoonlijkheid? Dat leer je allemaal tijdens een Workshop Tenen Lezen.

Breek de sleur

Eindigt dat avondje quality time met je lover negen van de tien keer op de bank met een film? Dan wordt ’t tijd voor wat actie. Met deze tip doorbreek je de sleur. 

DopHert Traiteur

Vegan en vegetarisch eten is niet meer weg te denken uit ons moderne, steeds bewustere bestaan. Helaas kampt hip Holland nog steeds met een groot gebrek aan… een vegan traiteur. Niet getreurd; hij is in de maak, die ultieme plek voor plantaardig comfort food. En hij zal DopHert Traiteur gaan heten: de beste plek voor jouw lekkerste plantaardige broodjes en take-away maaltijden plus de fijnste vegan goodies.