De leukste cadeaus voor kinderen

Hiermee zijn ze zoet

voor elk kind

Cadeautjes uitpakken is op zich al een feest, maar het gaat uiteindelijk om wat erin zit. Als het gaat om speelgoed en spullen, weten kinderen precies wat ze willen. En wij ook. Hieronder vind je de leukste cadeautjes op een rij.

Culinair:
Spaghetti à la mama of papa is zó ouderwets. Pasta gemaakt door je kids smaakt pas echt goed. Met dit leuke kinderkookboek ‘De Zilveren Lepel voor Kinderen’ worden je kinderen echte Italiaanse kookkunstenaars.

Cadeau bekijken

Thuis:
Dit Supergrote-Zeepbellen-pakket zorgt bij mooi weer voor gegarandeerde pret. Daag elkaar uit om de grootste bellen te maken.

Cadeau bekijken

Mocht het nu niet zulk mooi weer zijn, dan kun je je kinderen ook voorlezen uit ‘Het boek zonder plaatjes’. Helaas is hij nu alleen nog in het Engels verkrijgbaar, maar je kids zijn nooit te jong om een aardig woordje over de grens te leren spreken.

Cadeau bekijken

Cultureel:
Met de kleursprookjes van Caroline Ellerbeck kunnen je kinderen de sprookjes zelf tot leven laten komen door de prentjes in te kleuren. Voor elk sprookje is er een apart boekje in A5-fomaat met twaalf prentjes en weinig tekst. Zo is er een boekje over Klein Duimpje, Sneeuwwitje, Roodkapje en de Wolf en de Zeven Geitjes.

Cadeau bekijken

Familie:
Met het Boembai ballonnenspel is gillende pret verzekerd voor de hele familie. Het spel werkt heel simpel: iedere speler bindt een ballon om zijn enkel met een speciaal bandje en probeert dan die van de anderen stuk te trappen.

Cadeau bekijken

Romantisch:
De Sint kent ieder kind. Dat is soms als kind moeilijk te geloven. Om de kinderen toch te kunnen overtuigen heeft de Sint iets leuks bedacht. Namelijk “Video van de Sint”. Dit is een gepersonaliseerde videoboodschap van Sinterklaas speciaal voor je kinderen. Hoe het werkt? Je vult een online formulier in, betaalt het bedrag en ontvangt dan een dvd thuis met de boodschap.

Cadeau bekijken

Actief:
Goede verlichting op je fiets is natuurlijk belangrijk. Zeker nu het steeds eerder donker is buiten. Met deze led-spaakverlichting voor de fiets wordt fietsen in het donker niet alleen veiliger maar ook leuker! Met deze flitsende spaken val je zeker op.

Cadeau bekijken

 

Bekijk ook onze cadeautips voor hem en haar!

De Leukste Cadeaus

TIP VAN De Leukste Cadeaus