De leukste cadeaus voor vrouwen

Dit is wat ze willen

Hier worden ze blij van

Vrouwen zijn soms heel kieskeurig. Cadeautjes kopen is dan soms erg lastig. Gelukkig hebben wij de leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet en is de tijd van miskopen echt voorbij! Ben je zelf een vrouw? Dan kun je dit lijstje gebruiken om je verlanglijstje aan te vullen!

Thuis:
Met de biologische cosmetica van Natura Siberica maak je iedere vrouw blij van binnen én mooi van buiten. Deze cosmetica is namelijk gemaakt van wilde kruiden, grassen en planten uit Siberië en het verre oosten. En de eigenschappen van deze planten doen de huid veel goeds!

Cadeau bekijken

Familie:
Met deze bijzondere letterbak kun je alle mama’s blij maken. In deze speciale bak kun je kleine waardevolle dingetjes kwijt, zoals foto’s, kaartjes, kleine handgemaakte dingetjes. Daarmee kun je het cadeau personaliseren en mama’s hart laten smelten. Bovendien steun je er ook nog een goed doel mee: SOS Kinderdorpen!

Cadeau bekijken

Romantisch:
Wil je samen iets spannends doen? Ga dan eens trouwen voor 1 dag! Leuk om je partner met deze cadeaubon voor een flitshuwelijk te verrassen. Je kunt ook voor de grap met je beste vriend of vriendin trouwen!

Cadeau bekijken

Actief:
De kou is ondraaglijk zonder lekker warme handgebreide mutsen, sjaals en wanten. De breisels van de oma's van Granny's Finest zijn ook nog eens hartstikke hip en zitten vol liefde! Praktisch cadeautje met een Leuk verhaal.

Cadeau bekijken

Cultuur:
Je moet kiezen: altijd natte sokken óf elke dag een frikadel speciaal als ontbijt. Na het succes van Dilemma op Dinsdag op Facebook is er nu het grote Dilemma op Dinsdag-boek. Deze zit boordevol dilemma’s waartussen je geen keuzes kunt maken. Maar dan komt het dilemma: geef je dit cadeau aan een vriend(in) of hou je hem lekker zelf?

Cadeau bekijken

Culinair:
Hoe organiseer je de perfecte filmavond? Nou, met het Culinair Script van Cinema Culinair (ja, van Leuk Mens Harold!) kom je een heel eind. Hier staan receptjes in voor lekkere hapjes en drankjes die je precies op hetzelfde moment kunt serveren als in de film.

Cadeau bekijken

 

Bekijk ook onze cadeautips voor kids en de man des huizes.

De Leukste Cadeaus

TIP VAN De Leukste Cadeaus