De leukste cadeaus voor mannen

Deze keer geen nieuwe sokken

Daar worden ze blij van

Voor elke categorie hebben we de leukste cadeaus voor mannen uitgezocht. Met deze tips weet je zeken dat de heren je cadeautjes waarderen. Ben je zelf een man? Dan kun je je verlanglijstje met deze tips rijkelijk aanvullen.

Culinair:
Waar worden mannen blij van? Ja, een lekker biertje natuurlijk. Maar mannen gaan pas écht stralen als ze hun eigen biertje brouwen. Met deze doe-het-zelf-kit is dat mogelijk. Nu alleen nog even je eigen biermerk verzinnen…

Cadeau bekijken

Actief:
Voor de fietsende heren is niets handiger dan deze multi-tool. Elk fietsprobleem kan met deze magische sleutel worden verholpen.

Cadeau bekijken

Familie:
Papa-zijn kan best vermoeiend zijn. En dus willen papa’s soms wel even tijd voor zichzelf. Maar dat kan niet altijd. Met deze toiletspellen kunnen ze in ieder geval even met de deur op slot plezier hebben en hun highscore verbeteren. Je kunt toiletvissen, toiletgolfen, toiletvoetballen en toiletbasketballen.

Cadeau bekijken

Cultureel:
Even lekker chillen in de MANCAVE of een spannend bezoekje aan één van de Escape rooms in Nederland. Daar worden de heren wel blij van.

Thuis:
Een keuken die altijd naar fleurige bloemetjes ruikt na een afwasbeurt. Dat scoort niet hoog op de ‘mannelijkheidsladder’. Wat wel hoog scoort is een keuken die naar whisky ruikt. Geen zorgen, je hoeft hier geen alcoholverslaafde voor te zijn. Met deze ultramannelijke afwaszeep (met whisky) barst de keuken zo weer van de testosteron.

Cadeau bekijken

En voor de creatieve heren is er de cardboard DVR. Dit is een low-budget Virtual Reality-bril van karton die je zelf in elkaar kunt zetten. Smartphone erin met de speciale app, door de bril kijken en het lijkt net alsof je écht in een achtbaan zit!

Cadeau bekijken

Romantisch:
De liefde van de man gaat door de maag - dat weten we nu wel. Maar zou het ook andersom ook zo werken? De schrijvers van het kookboek ‘Meals that get you laid’ willen het in elk geval proberen. In dit boek staan heerlijke verleidelijke recepten voor mannen, die de volgende stappen van verleiding wat makkelijker maken…

Cadeau bekijken

 

Bekijk ook onze cadeautips voor kids en de vrouw des huizes

De Leukste Cadeaus

TIP VAN De Leukste Cadeaus