Paardrijden op het strand

Ook voor beginners

De wind in je haren

Lijkt het je leuk om een keer buiten paard te rijden, maar heb je geen ervaring? Puur Terschelling maakt ritten van twee uur met onervaren ruiters. Ze rijden in kleine groepjes van maximaal zes paarden afwisselend in stap en draf (er wordt niet gegaloppeerd). En natuurlijk ga je ook over het strand! Ervaring is niet noodzakelijk voor deze buitenrit, wel ga je zelf het paard "besturen".

Onder de onervaren ruiter verstaan zij ‘personen (vanaf 8 jaar) die minder dan 3 jaar ervaring hebben’. Puur Terschelling organiseert deze buitenritten 365 dagen per jaar.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Ondersteboven van groen

Planten zijn niet alleen heel rustgevend, maar ook gezond: ze zuiveren de lucht en zorgen voor zuurstof. Dag stress, hallo zen. Maar wat als je nou eens wat ánders wilt dan de standaard orchidee op je tafel?

Audiotour door Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt vaak afgeschilderd als de ghetto van onze hoofdstad. Behoorlijk onterecht, als je het de in Amsterdam-Noord gesitueerde redactie van Leukedingendoen vraagt.

Het Amsterdamse Beestenboek

Amsterdam is een beestenboel – letterlijk. En nee, dan hebben we het niet alleen over ‘saaie’ duiven, meeuwen en strontvliegen die je om de oren vliegen zodra je de deur uitstapt. Want wist je dat je er op IJburg ringslangen leven?

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!