Paardrijden op het strand

Ook voor beginners

De wind in je haren

Lijkt het je leuk om een keer buiten paard te rijden, maar heb je geen ervaring? Puur Terschelling maakt ritten van twee uur met onervaren ruiters. Ze rijden in kleine groepjes van maximaal zes paarden afwisselend in stap en draf (er wordt niet gegaloppeerd). En natuurlijk ga je ook over het strand! Ervaring is niet noodzakelijk voor deze buitenrit, wel ga je zelf het paard "besturen".

Onder de onervaren ruiter verstaan zij ‘personen (vanaf 8 jaar) die minder dan 3 jaar ervaring hebben’. Puur Terschelling organiseert deze buitenritten 365 dagen per jaar.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Sportieve vakantie-spots

Kijk, vakantie is dus níet uitgevonden om maar eindeloos op je stetcher te blijven sudderen. Je krijgt er dikke billen van, straks een straffe rimpelkop en met een beetje pech doet het je gemoed ook geen goed. Nee, dan de sportieve vakantie! Dan knapt een mens pas echt van op. Ervaringsdeskundige Sylvia leent haar favoriete spots uit.

De beste kinderplekken in de stad

Voorkom jengelende koters en zoek een kindvriendelijk plekje op. Bettina heeft de beste cafeetjes, terrasjes en andere plekjes in Amsterdam die wel aan kinderen hebben gedacht voor je op een rijtje gezet.

Stadsstrand in Haarlem

ltijd een goed teken: John Lennon zou zich hier vermoedelijk heel erg thuis voelen.

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.