Hotel Not Hotel

Wat is het nou?

Budget designhotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel. Niet direct een buurt waar je aan zou denken, maar dat maakt je Amsterdam-ervaring natuurlijk wel compleet.

Het budget designhotel heeft maar een paar kamers. Maar die kamers zijn allemaal heel uniek. Verstopt achter een boekenkast, in een oude tram, of boven in de nok. Ze zijn allemaal ontworpen door Collaboration-O, een designers collectief met afgestudeerden van de Design Acadamy in Eindhoven. Je kunt er lekker lunchen en er zit een fijn terras bij. Komt dat zien!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vrind gezocht

Droomplekken in Nederland

Goudgele stranden, helderblauwe zeeën, wuivende palmen. Zúlke tropische droomplekken hebben we in Nederland natuurlijk niet. Maar toch kan het niet anders of er zijn Nederlandse droomplekken. En wie kan nu beter een top drie noemen dan Droomplekken-expert Corno van den Berg.

De Klankspeeltuin

In de Klankspeeltuin in het Amsterdamse Muziekgebouw aan 't IJ kunnen kinderen muziek maken, zonder dat ze ook maar één noot kunnen lezen.

Het huisdier-huwelijk

Heeft je vis het aangelegd met de hond van de buren? Lonkt de parkiet naar de kat van de overkant? Organiseer dan eens een huisdier-huwelijk. De liefde moet immers gevierd hebben, en er kan nooit genoeg aanleiding zijn om een taart met glazuur te bakken.