Hotel Not Hotel

Wat is het nou?

Budget designhotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel. Niet direct een buurt waar je aan zou denken, maar dat maakt je Amsterdam-ervaring natuurlijk wel compleet.

Het budget designhotel heeft maar een paar kamers. Maar die kamers zijn allemaal heel uniek. Verstopt achter een boekenkast, in een oude tram, of boven in de nok. Ze zijn allemaal ontworpen door Collaboration-O, een designers collectief met afgestudeerden van de Design Acadamy in Eindhoven. Je kunt er lekker lunchen en er zit een fijn terras bij. Komt dat zien!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De rollatorloop

Routes die op rolletjes gaan. Voor mensen die in het bezit zijn van een rollator worden er wandelingen georganiseerd. Zo blijf je lekker in beweging.

Weekendje Parijs

‘Paris is always a good idea’ wist Audrey Hepburn al. En oui, ze heeft gelijk!

Modern Comtemporary Museum

Het MOCO museum opende in april 2016 zijn deuren voor het publiek. MOCO zorgt ervoor dat moderne en eigentijdse kunst nu door iedereen gezien kan worden. Zo vind je er bijvoorbeeld ook street art. 

Volendams dialect leren

Helaas werkt het niet zo dat je, wanneer je een paling inslikt, je dan ook meteen de palingsound beheerst.