Hotel Not Hotel

Wat is het nou?

Budget designhotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel. Niet direct een buurt waar je aan zou denken, maar dat maakt je Amsterdam-ervaring natuurlijk wel compleet.

Het budget designhotel heeft maar een paar kamers. Maar die kamers zijn allemaal heel uniek. Verstopt achter een boekenkast, in een oude tram, of boven in de nok. Ze zijn allemaal ontworpen door Collaboration-O, een designers collectief met afgestudeerden van de Design Acadamy in Eindhoven. Je kunt er lekker lunchen en er zit een fijn terras bij. Komt dat zien!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Cinema Culinair

Leuk Mens Harold weet wel hoe je mensen vermaakt. Met Cinema Culinair was een avondje bioscoop namelijk nog nooit zo leuk! Hij vertelt hier waarom.

Cadeautje voor onder de € 2

Grote gebaren maken niet per definitie meer indruk dan kleine gestes. Daar weet James alles van. Hij heeft dan ook een superschattige cadeautip waar geen gloednieuwe Vespa met een strik erom, tegenop kan.

Planten als babe-magneet

Er schijnt onlangs een onderzoek geweest te zijn waar uit gebleken is dat vrouwen mannen met kamerplanten heel sexy vinden. We snappen best waarom: zo’n grote vent die een echte plant in leven weet te houden… Dat belooft natuurlijk wat! 

Hier moet je ooit slapen

Nynke gaat er vaak op uit voor de mooiste fietsroutes. We vroegen haar de leukste plek waar ze ooit heeft overnacht. En daar wist ze wel een antwoord op.