Hotel Not Hotel

Wat is het nou?

Budget designhotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel. Niet direct een buurt waar je aan zou denken, maar dat maakt je Amsterdam-ervaring natuurlijk wel compleet.

Het budget designhotel heeft maar een paar kamers. Maar die kamers zijn allemaal heel uniek. Verstopt achter een boekenkast, in een oude tram, of boven in de nok. Ze zijn allemaal ontworpen door Collaboration-O, een designers collectief met afgestudeerden van de Design Acadamy in Eindhoven. Je kunt er lekker lunchen en er zit een fijn terras bij. Komt dat zien!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een boomhut

Als je zin heb in romantische rendez-vous op grote hoogte en een prachtig uitzicht, dan is een boomhut echt iets voor jou. Maar dan natuurlijk wel met de luxe van tegenwoordig. 

Pure verwennerij in het Conservatorium Hotel

Het Parool testte vijf spa’s van Amsterdamse luxehotels en eentje stak er met kop en schouders bovenuit: de Akasha Spa in de kelder van het Conservatorium Hotel.

Baas over eigen romantiek!

Vrouwen kunnen heus wel net zo romantisch zijn als mannen. Kim weet in elk geval wel hoe ze het speciaal maakt voor Jaap. 

Logeren tussen de bevers

Natuurvrienden opgelet! In de Biesbosch drijft een heuse ecolodge en jij kan daar slapen. Verwacht een ruimtelijke en lichte hotelkamer met eigen uitkijktoren voor extra natuurplezier.