Fiftiesstore.com

Het leukste uit de jaren 50

In een eigentijdse webshop

Stel, je wilt je huis een retro touch geven. Dan ben je bij de fiftiesstore-webshop zeker aan het goede internetadres. Want je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het hier. Van jukeboxen tot flipperkasten en van authentieke benzinepompen uit de Verenigde Staten tot ouderwetsche badpakken (denk: Mad Men!). 

Ook als je geen intenties hebt om je huis 60 jaar terug in de tijd te metamorfosen, dan is het hier heerlijk rondsnuffelen. Er is genoeg!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voor iemand die alles al heeft

Verjaardag na verjaardag, jaar in jaar uit dezelfde vraag: Wat moet ik toch kopen, deze persoon heeft alles al! Wij hebben goed nieuws, dit dilemma kan je nu gewoon een jaartje opschuiven. Nu geef je gewoon even helemaal niets.

Wie kookt? Tante Bep!

Een lieve tante die voor je zorgt en altijd wat lekkers voor je heeft: zo moet je Tante Bep een beetje zien.

Zelf suikerspinnen maken

Snoepen is slecht voor kinderen. Dus als je het goed, doe het dan leuk en maak bijvoorbeeld je eigen suikerspin...

ONZE SJAAL

Jij woont in Amsterdam en daar ben je enorm trots op. Logisch. En hoe kun je die trots nou beter uiten dan met een kekke sjaal. Voor om je nek of gewoon om in de lucht te houden als een ware wijksupporter.