Aloha bar

Drinken in een subtropisch paradijs

Maar zonder hula meisjes

Wij Nederlanders houden wel van een vakantie naar een tropisch oord, waar het zonnetje altijd schijnt en waar het woord ‘koud’ niet in het woordenboek staat. Maarja… iets met geld en iets met tijd. Gelukkig hoef je nu niet meer verder te reizen dan Rotterdam. Daar vind je namelijk de Aloha Bar: een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails. In de zomer is er zelfs een subtropisch terras met uitzicht over de Maas!

Naast de heerlijke Aloha-hapjes en –drankjes is er van donderdag t/m zondag live muziek na het diner. Kun je ook nog even een potje hula-dansen of een zomerse tango bewonderen. Dus, a hui hou (tot ziens) in de Aloha bar!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Lammetjesdag bij Jeu de Boer

Weer of geen weer, dit jaar is er lammetjesdag. Weer eens wat anders dan die kip en het ei. 

Overnachten in een houten iglo

Een creatief koffie’tje

Een heel gezellig cafétje en tegelijkertijd een broedplaats en etalage voor creatieve ondernemers en ontwerpers, dat is Buutvrij in Tilburg.

Cursus Plat Maastrichts

Ook altijd moeite om het geklets van Maastrichtenaren te verstaan terwijl je daar rustig een Limburgs pilsje staat weg te slurpen?