Aloha bar

Drinken in een subtropisch paradijs

Maar zonder hula meisjes

Wij Nederlanders houden wel van een vakantie naar een tropisch oord, waar het zonnetje altijd schijnt en waar het woord ‘koud’ niet in het woordenboek staat. Maarja… iets met geld en iets met tijd. Gelukkig hoef je nu niet meer verder te reizen dan Rotterdam. Daar vind je namelijk de Aloha Bar: een bar in een voormalig subtropisch zwemparadijs. Hier kun je het hele jaar van woensdag tot en met zondag terecht voor lunch, diner en cocktails. In de zomer is er zelfs een subtropisch terras met uitzicht over de Maas!

Naast de heerlijke Aloha-hapjes en –drankjes is er van donderdag t/m zondag live muziek na het diner. Kun je ook nog even een potje hula-dansen of een zomerse tango bewonderen. Dus, a hui hou (tot ziens) in de Aloha bar!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Kino Klandestino

Kino Klandestino is een gloednieuw, strikt geheim filmevenement in Groningen.

De ideale vakantiedag van Vivian

Ieder nieuw Leuk Mens stellen we dezelfde vraag: ‘Hoe ziet jouw ideale dag eruit, als je álle tijd en geld van de wereld zou hebben?’. Voor de lol hebben we onszelf eens dezelfde vraag gesteld. En wat bleek: ook wij houden van vrienden, familie en cocktails :). Lees wat Vivian zou doen!

Samen in je eentje

Soms moet je werk in je eentje doen. Bijvoorbeeld als je freelancer bent, of als je je scriptie schrijft. En dan heb je niet altijd zin om thuis tussen de troep te zitten met alle afleidingen van dien (‘éven een wasje aanzetten’).

Luxe Lunch Express

Genieten van een uitgebreide lunch in een prachtig teakhouten rijtuig, terwijl de flarden stoom langs het raam trekken. Dat kan nu bij tijdens de Luxe Lunch Express georganiseerd door de Museum Stoomtram.