Foto der liefde

Analoge fotografie

Van Hanke Arkenbout

Dat het leuk om de mooie momenten met je liefje of je gezinnetje vast te leggen, is hartstikke logisch. Maar het resultaat moet wel een beetje mooi zijn natuurlijk. Nou, laat dat maar aan Hanke Arkenbout over.

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond. Haar foto’s zijn authentiek, lieflijk en geheel in haar eigen stijl. Ze fotografeert bruiloften, stelletjes, interieur en artiesten. Daarnaast houdt ze een blog bij waarin ze vertelt over haar fotografische avonturen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Halt, politie!

Op zaterdag 6 september 2014 wordt rondom de populaire televisieserie Flikken Maastricht voor de vierde keer Flikkendag Maastricht georganiseerd.

Logeren in een vliegtuigsuite

Slapen in een vliegtuig klinkt niet echt comfortabel. Uren met opgetrokken benen en je hoofd tegen het raampje? Nee, bedankt.