Foto der liefde

Analoge fotografie

Van Hanke Arkenbout

Dat het leuk om de mooie momenten met je liefje of je gezinnetje vast te leggen, is hartstikke logisch. Maar het resultaat moet wel een beetje mooi zijn natuurlijk. Nou, laat dat maar aan Hanke Arkenbout over.

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond. Haar foto’s zijn authentiek, lieflijk en geheel in haar eigen stijl. Ze fotografeert bruiloften, stelletjes, interieur en artiesten. Daarnaast houdt ze een blog bij waarin ze vertelt over haar fotografische avonturen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Je nieuwe Lievelingscamping

Een camping als de Lievelinge in Vuren vind je nergens anders in Nederland.

Portretfotografie voor amateurs

Vergeet bewogen, onscherpe, wazige en lelijke foto’s van je kroost. Fotografe Maud Fontein geeft namelijk vier uitstekende tips voor de doorsnee huis-tuin-en-keukenfotograaf.

Kunstzinnig kamperen op Urban Campsite

Slapen, we doen het allemaal. Maar wat als je in een bijzonder object de mooiste dromen kan beleven?

Pluk je eigen boeket

Omdat bloemen van mensen houden en vice versa is het altijd een goed idee om een verse bos blommekes op tafel te hebben staan. En dan het liefst zo’n zomers boeket met van die vrolijke veldbloemen. Daar wordt je humeur namelijk direct beter van!