Foto der liefde

Analoge fotografie

Van Hanke Arkenbout

Dat het leuk om de mooie momenten met je liefje of je gezinnetje vast te leggen, is hartstikke logisch. Maar het resultaat moet wel een beetje mooi zijn natuurlijk. Nou, laat dat maar aan Hanke Arkenbout over.

Deze leuke dame is analoog fotografe en legt met liefde de romantiek vast – liefst met de natuur als achtergrond. Haar foto’s zijn authentiek, lieflijk en geheel in haar eigen stijl. Ze fotografeert bruiloften, stelletjes, interieur en artiesten. Daarnaast houdt ze een blog bij waarin ze vertelt over haar fotografische avonturen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Dineren in een luchtballon

Hoog in de lucht genieten van een etenje verzorgd door meesterkok Angélique Smeinck. In de CuliAir luchtballon geniet je van deze voortreffelijke vlucht.

Opnieuw familiefoto’s maken

Als je je oude fotoalbums doorbladert is de kans groot dat je redelijk dubbel ligt om de outfits, kapsels en vooral de poses waarin je je als baby, peuter of kleuter gewillig laar fotograferen.

Virtuele scharrel

Ben je single en word je een beetje moe van die meewarige blikken als mensen je – het liefst op een feestje – vragen naar je liefdesleven? 

Scheuren in een buggy

Ready for some action? Trommel wat vrienden op en ga een middag scheuren in een buggy: het avontuurlijke vriendje van de quad of kart.