Amongst Friends

Film + vrienden =

Een awesome avond

Met je maten naar de bios is gewoon hartstikke Leuk. Helemaal als de film een verrassing is en je met nog heel veel meer filmfreaks in het pluche zit. De heren Hein en Nalden wisten dat al langer dan vandaag, want die organiseerden in 2009 voor het eerst een heuse sneak-preview voor hun vrienden. Een keihard succes, want de sneak-preview groeide uit tot een maandelijkse filmavond in Het Ketelhuis in Amsterdam. De naam: Amongst Friends.

Inmiddels zijn ook Utrecht en Den Haag amongst de steden die dit concept hebben omarmd. Iedere derde maandagavond van de maand kun je dus in het Ketelhuis én in het Louis Hartlooper Complex en het Filmhuis genieten van een sneak-preview met een personal touch, zoals de mannen het zelf noemen. En je kunt er blind op vertrouwen dat deze kenners je een goede film voorschotelen. Fijne voorstelling!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Smullen op z’n Frans

Je hebt lekker, lekker en très lekker! Die laatste is absoluut van toepassing op patisserie Petit Gâteau in Amsterdam.

Voorlezen op afstand

Het is traditie: een verhaaltje voor het slapengaan. Maar wat als je even niet thuis bent, of als opa en oma aan de andere kant van het land een keertje willen voorlezen?

Audiotour door Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord wordt vaak afgeschilderd als de ghetto van onze hoofdstad. Behoorlijk onterecht, als je het de in Amsterdam-Noord gesitueerde redactie van Leukedingendoen vraagt.

De droomdag van Mitchell

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.