Villa Augustus

Voor een historische date

Hotel, restaurant, tuin

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik. Er is een romantische moes- en bloementuin om arm in arm doorheen te slenteren. Er is een heerlijk restaurant met ontbijt, lunch en diner waar alleen verse en biologische ingrediënten uit eigen tuin worden gebruikt. En er is een prachtig hotel in een historisch gebouw met zachte kussens en uitzicht op de tuin. En dan hebben we hun eigen marktje en cadeauwinkel nog niet genoemd, waar je iets leuks kunt scoren als aandenken aan jullie fijne weekendje samen. Voel je al vlinders?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Romantische spulletjes voor thuis

De ironie des levens: van romantiek komen kinderen, maar van kinderen komt nauwelijks nog romantiek. Gelukkig kun je de liefdesidylle ook thuis best een beetje vormgeven, met kaarsen en een bevallig blousje. Toch, Trudy?

Romantiek voor 0 euro: skinny dippen.

Met geld koop je veel. Maar voor echte romantiek glimt geen enkele creditcard hard genoeg. Je moet vooral lef hebben en creatief zijn, aldus Serena.   

Honger stillen buiten de deur

Als foodblogger kan het niet anders dan dat je op de hoogte bent van de lekkerste evenementen. Benieuwd? Kee stilt hier haar honger.

Diervriendelijk op restaurant

Eten. Dat vinden wij van Leukedingendoen toch wel ongeveer het fijnste dat er is. We hebben alleen wel wat eisen. Hoewel een pekkige hamburger op een katerige zondag soms niet te versmaden is, geven we de voorkeur aan voer dat met zorg gemaakt is. Aan voer waar dieren niet ernstig voor geleden hebben en waar de aarde ook niet te veel pijn van heeft.