Villa Augustus

Voor een historische date

Hotel, restaurant, tuin

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik. Er is een romantische moes- en bloementuin om arm in arm doorheen te slenteren. Er is een heerlijk restaurant met ontbijt, lunch en diner waar alleen verse en biologische ingrediënten uit eigen tuin worden gebruikt. En er is een prachtig hotel in een historisch gebouw met zachte kussens en uitzicht op de tuin. En dan hebben we hun eigen marktje en cadeauwinkel nog niet genoemd, waar je iets leuks kunt scoren als aandenken aan jullie fijne weekendje samen. Voel je al vlinders?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Het lekkerste diner voor 2

Je hebt elkaar nu drie keer gezien (en dat was steeds in gezelschap van veel te veel bier) en nu komt je lief voor het eerst eten. Je beseft: in een roze string over de Amsterdamse Dam is het engste wat er is, maar dit komt zonder meer op een goede tweede plek. Want wat moet je maken? En hoe moet je nu leuk doen wanneer je ondertussen in een pan moet roeren? Hoe, kortom, maak je het beste diner voor 2?

Abseilen van de Euromast

Een bezoekje aan de Euromast is al spannend, maar je kunt je tripje nóg spannender maken! Hoe?

Nét papa, en nu?

Als ‘gloednieuwe’ papa kunt je wel zeggen dat het leven van Leuk Mens Mitchell een ietwat andere vorm gekregen heeft.

Hoe maak je iemand blij?

Dat mannen niet snappen hoe vrouwen in elkaar zitten is een bekend fenomeen. Toch hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn! Een leuk filmpje, lekker etentje, een smsje is wat Leuk Mens Jooske betreft al genoeg…