Villa Augustus

Voor een historische date

Hotel, restaurant, tuin

Voor een romantische rendez-vous ben je bij Villa Augustus in Dordrecht op het juiste adres. Hier heb je namelijk alles voor een gezellige date binnen handbereik. Er is een romantische moes- en bloementuin om arm in arm doorheen te slenteren. Er is een heerlijk restaurant met ontbijt, lunch en diner waar alleen verse en biologische ingrediënten uit eigen tuin worden gebruikt. En er is een prachtig hotel in een historisch gebouw met zachte kussens en uitzicht op de tuin. En dan hebben we hun eigen marktje en cadeauwinkel nog niet genoemd, waar je iets leuks kunt scoren als aandenken aan jullie fijne weekendje samen. Voel je al vlinders?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Slapen in een drakenei

Op de koninklijke kindercamping ’t Schinkel in het Veluwse Hoenderloo kun je slapen in een wel héél bijzonder huisje. Of nouja, huisje dekt misschien niet helemaal de lading. Hier slaap je namelijk in een gigantisch drakenei.

De droomdag van Mitchell

Leuk Mens Mitchell vertelt hoe zijn perfecte dag eruit ziet. En dat doet hij natuurlijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geheel in stijl en in een strakke planning.

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

Elke dag op je mooist

Soms zijn er dagen waarop je het liefst met je hoofd onder de dekens kruipt om er vervolgens nooit meer onderuit te komen (behalve dan misschien voor je twee favoriete mannen Ben & Jerry). Zo niet Anna. Volgens haar is er iedere dag wel een goede reden om je niet in je dekbed te rollen, maar je juist in je knapste pak te hijsen. Altijd en overal je mooiste zelf zijn, hoe doe je dat volgens Anna?