Babyconcertjes

Voor muzikale minimensjes

Train dat oor

Een lekker ontspannen muziekje is voor iedereen fijn. Ook voor baby’s, want uit onderzoek blijkt zelfs dat bijvoorbeeld klassieke muziek je baby slimmer maakt (en wie wil er nou geen wonderkind?). Bezoek daarom eens een speciaal babyconcertje ergens in ’t land. Ze zijn geschikt voor jou en je baby vanaf een maand of vier.

Op locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem en Rotterdam kunnen je met je kindje in een ontspannen sfeer samen genieten van mooie muziek. Een optreden duurt ongeveer drie kwartier en de muziek varieert van klassiek tot barok, van jazz tot tango. Voor elk concert worden gerenommeerde muzikanten uitgenodigd die speciaal geselecteerde babymuziek uitvoeren. Inclusief koffie en verse taart!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zelf maken: chocoballonnen

Ben jij niet de allerbeste chefkok te wereld maar wil je toch shinen met een classy toetje? Maak dan super eenvoudige maar mega feestelijke chocoladebakjes. Het enige wat je nodig hebt, is pure chocolade, een pan, een koelkast en… ballonnen. 

Watersporten als een vis in het water

Lakeside Paradise klinkt als een locatie die je alleen met een geheime kaart van Leonardo Di Caprio en een hoop doorzettingsvermogen kunt bereiken. 

Miniworld Rotterdam

In Miniworld Rotterdam duurt een dag maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en twinkelen duizenden lampjes in het donke

Brommerbios

Sinds de zomer van 2014 tuft de Brommerbios door Nederland. Vooral door Utrecht, maar ook in Den Haag en op Vlieland duikt de brommerbios op.