Babyconcertjes

Voor muzikale minimensjes

Train dat oor

Een lekker ontspannen muziekje is voor iedereen fijn. Ook voor baby’s, want uit onderzoek blijkt zelfs dat bijvoorbeeld klassieke muziek je baby slimmer maakt (en wie wil er nou geen wonderkind?). Bezoek daarom eens een speciaal babyconcertje ergens in ’t land. Ze zijn geschikt voor jou en je baby vanaf een maand of vier.

Op locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem en Rotterdam kunnen je met je kindje in een ontspannen sfeer samen genieten van mooie muziek. Een optreden duurt ongeveer drie kwartier en de muziek varieert van klassiek tot barok, van jazz tot tango. Voor elk concert worden gerenommeerde muzikanten uitgenodigd die speciaal geselecteerde babymuziek uitvoeren. Inclusief koffie en verse taart!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Eerst nog een verhaaltje

Jan Wicher is een échte verhalenverteller. Je hebt maar mazzel met zo’n papa. We vroegen hem wat nou de allerbeste kinder- verhalen en/of boeken zijn, wat is het geheim tot dromenland? 

Sterrenwacht voor de kleintjes

Denk dat een bezoek aan de sterrenwacht te ingewikkeld is voor kleine kinderen?

Fruit plukken bij de Olmenhorst

Midden in de Randstad je eigen appels en peren plukken. Bij De Olmenhorst in Lisserbroek betaal je alleen het fruit dat je plukt. En het is nog biologische verantwoord ook.

Maak een feest van je lunch

Nederlanders zijn echte broodeters. Maar verveel jij je elke middag helemaal kapot als je je boterhamzakje of lunchbox openmaakt? Ha, dat hoeft dus niet.