Blijf plakken bij STROOP

Stroopwafels met een twist

Maar ouderwets lekker

Bij STROOP in Rotterdam hebben ze het spreekwoord ‘Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn’ goed in hun oren geknoopt. In de winkel aan de Mathenesserweg gaan de verse stroopwafels als warme broodjes over de toonbank. En ze bakken ze niet alleen volgens traditioneel recept, want er zijn ook stroopwafels met rozemarijn en zout. Of met balsamico, tijm en spek. Elke week heeft Chef Stroopwafel een nieuwe culinaire creatie.

Oh, en hadden we al gezegd dat ze bakken met zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten? En dat ze verse koffie hebben van op locatie gebrande bonen voor ‘on the side’? En dat je er heerlijk kunt zitten in vintage stoelen en banken? Gegarandeerde plakgarantie!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Fijne plekjes in Amsterdam

Met haar drukke bestaan als singer-songwriter zou je denken dat Leuk Mens Maaike bijna geen tijd heeft om andere Leuke Dingen te doen. Maar dat is mooi niet waar. Wie weet loop jij Maaike hier wel een keertje tegen het lijf!

De allermooiste bruidstaarten

Aangezien alles op dè dag voor de rest van je leven in je geheugen gegrift blijft staan, moet je ook over ditstukje glazuurgekmakend suikerwerk goed nadenken...

Biologisch, gezond, natuurlijk

Bij Jetties in Haarlem kun je lekker en gezond eten en 100% natuurlijk.

Moeder in de Maasstad

Christel vermaakt zich wel, daar in Rotterdam. Wat zijn volgens haar de Leukste Rotterdamse hotspots?