Blijf plakken bij STROOP

Stroopwafels met een twist

Maar ouderwets lekker

Bij STROOP in Rotterdam hebben ze het spreekwoord ‘Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn’ goed in hun oren geknoopt. In de winkel aan de Mathenesserweg gaan de verse stroopwafels als warme broodjes over de toonbank. En ze bakken ze niet alleen volgens traditioneel recept, want er zijn ook stroopwafels met rozemarijn en zout. Of met balsamico, tijm en spek. Elke week heeft Chef Stroopwafel een nieuwe culinaire creatie.

Oh, en hadden we al gezegd dat ze bakken met zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten? En dat ze verse koffie hebben van op locatie gebrande bonen voor ‘on the side’? En dat je er heerlijk kunt zitten in vintage stoelen en banken? Gegarandeerde plakgarantie!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Logeren tussen de bevers

Natuurvrienden opgelet! In de Biesbosch drijft een heuse ecolodge en jij kan daar slapen. Verwacht een ruimtelijke en lichte hotelkamer met eigen uitkijktoren voor extra natuurplezier.

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Volledig kerstdiner in een doos

Kerst. Allemaal leuk en aardig, maar ook een heel gedoe. Want: kerstdiners, kerstoutfits, kerstversieringen. Het is allemaal veel werk! Gelukkig is daar LeBox, de oplossing voor een deel van je kerststress. Met LeBox haal je namelijk een compleet kerstdiner in huis, dat je alleen nog maar hoeft te bereiden.

De 3 beste braadrecepten van Leonie

Braden. De wat oudere generatie onder ons weet nog wat het is, maar de jongelui van tegenwoordig weet niet wat het betekent of heeft het te druk om wat langer in de keuken te staan. Deze heerlijke braadrecepten van Leuk Mens Leonie bewijzen eens en voor altijd dat braden helemaal niet zo ingewikkeld en tijdrovend is. Eet smakelijk!