Slowwood

Van hip hout

Made in Fryslan

Langzaam, héél langzaam. Maar daardoor mooi, héél mooi. Dat zijn de ontwerpen van ontwerpster Christien Starkenburg. In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt zij de mooiste tafels onder het label SlowWood.

Christien werkt met veel aandacht en liefde aan haar ontwerpen. Ze gebruikt massief hout van om de hoek, houdt niet van giftige lakken en smeert alleen minerale verf op haar creaties. Het resultaat? Een tafel die jaar na jaar na jaar na jaar je interieur opleukt. Hartstikke duurzaam dus!

De SlowWood-tafels kun je bij verschillende dealers in Nederland kopen. Kijk op de website voor meer info.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Workshop wollen plaid vilten

Lekker wollige workshop? Maak je eigen vilten kleed met wol van zeldzame schapenrassen.

Maak je eigen hoed

Zit je je ook altijd te verlekkeren aan de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag, maak dan eens je eigen hoofddeksel onder begeleiding van een deskundige. 

Reypenaer Kaasproeverij

Er zal maar kaasdeskundige op je visitekaartje staan. Tijdens deze kaasproeverij ontdek je dat dit hartstikke leuke mensen zijn. Met heel veel kennis van kaas. Heul veel.

Games voor pacifisten

Games gewelddadig? Sommige zeker. Maar heel veel spellen moeten niets van wapengekletter weten. Jan tipt er een aantal die je gerust kunt spelen als je dienstweigerende oom op de koffie is.