Slowwood

Van hip hout

Made in Fryslan

Langzaam, héél langzaam. Maar daardoor mooi, héél mooi. Dat zijn de ontwerpen van ontwerpster Christien Starkenburg. In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt zij de mooiste tafels onder het label SlowWood.

Christien werkt met veel aandacht en liefde aan haar ontwerpen. Ze gebruikt massief hout van om de hoek, houdt niet van giftige lakken en smeert alleen minerale verf op haar creaties. Het resultaat? Een tafel die jaar na jaar na jaar na jaar je interieur opleukt. Hartstikke duurzaam dus!

De SlowWood-tafels kun je bij verschillende dealers in Nederland kopen. Kijk op de website voor meer info.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Weg met de wegwerpfles

Tetsuro richtte samen met compagnon Tom Niekamp KRNWTR op, een merk voor… kraanwater. "Maar dat water komt toch gewoon gratis uit mijn kraan spritzen?", horen we je denken. En dat klopt natuurlijk. KRNWTR is dan ook geen vernuftig verkooptrucje maar juist een pleidooi voor kraanwater. Tetsuro, leg eens uit!

Fleur fleurt je op

Er zijn ruim 3.500 bloemenwinkels in Nederland. Natuurlijk is niet één hetzelfde, maar Opfleuren is wel heel bijzonder.

Fiets eens een andere route naar huis

Nieuwe plekken ontdekken doe je gewoon op de fiets, als je op weg naar huis bent. Links, rechts, rechtdoor of andersom, waar brengt jouw nieuwe route je?

Jouw eigen feel good-moment

Leuk Mens Anja zit niet graag stil, zowel in haar vrije tijd als op haar werk. Na het organiseren van haar eigen bruiloft begonnen haar handen dan ook snel weer te kriebelen.