Slowwood

Van hip hout

Made in Fryslan

Langzaam, héél langzaam. Maar daardoor mooi, héél mooi. Dat zijn de ontwerpen van ontwerpster Christien Starkenburg. In Leeuwarden ontwerpt, zaagt, schuurt en lakt zij de mooiste tafels onder het label SlowWood.

Christien werkt met veel aandacht en liefde aan haar ontwerpen. Ze gebruikt massief hout van om de hoek, houdt niet van giftige lakken en smeert alleen minerale verf op haar creaties. Het resultaat? Een tafel die jaar na jaar na jaar na jaar je interieur opleukt. Hartstikke duurzaam dus!

De SlowWood-tafels kun je bij verschillende dealers in Nederland kopen. Kijk op de website voor meer info.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De perfecte barbecue

Oh Nederlandse barbecue, met je zwartgeblakerde worsten en sauzen uit plastic tubes. Dat kan een stuk lekkerder. En langzamer, vertelt Peter.

Hack je Lack

Billy, Lack, Pax: dikke kans dat jij een van deze drie Ikea-favorieten wel ergens in huis hebt staan. Hartstikke prima, want deze meubels nou eenmaal reuze praktisch. Maar stel: je bent een beetje klaar met Billy of uitgekeken op Lack. Wat dan?

De romantiek in huis halen

Als interieur-stylist weet Jooske heus wel hoe je het thuis een beetje romantisch maakt. Dus kom maar op met die tips, Jooske!

Schippers van de Kameleon

De Schippers van de Kameleon, wie kent ze niet? Stap aan boord met een echt kameleonfiguur en beleef de spannendste avonturen op het avontureneiland