Toeren door de tijd

Met een prachtige oldtimer

Van Klassiek Rijden

Tijdreizen bestaan niet. Maar stiekem voelt rijden in één van de prachtige oldtimers van Klassiek Rijden tóch een beetje alsof je vijftig jaar terug in de tijd gaat. Hier kun je namelijk een oude Volvo, Jaguar, Daf of Mini huren voor een stoere tocht door Nederland.

Je mag drie keer een keuze maken. Ten eerste is er keuze is uit zes verschillende wagens. Ook mag je kiezen of je zelf rijdt of zo’n deftige chauffeur inhuurt. (De Jaguar is altijd inclusief chauffeur.) Als laatste kies je een van de drie routes die Klassiek rijden voor je heeft uitgestippeld: een Dijkenroute, een Polderroute en een Hanzestedenroute .

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Super actief weekend

Zin in een actief avontuur waarvoor je niet ver weg hoeft? Ga mountainbiken op Texel, bewandel een klompenpad en meer...

Toffe extreme sportevents

Voor het programma Trickmania kwam Geraldine in de meest uiteenlopende extreme sports scenes terecht. Nu tipt ze een aantal leuke wedstrijden en events waar je zelf ervaart hoe gaaf die wereld is. 

Brievenbusbloemen

Een bedankje voor je lieve (schoon-)mams? Een berichtje aan die vriendin die aan de andere kant van Nederland woont? Er is weinig zo leuk als iemand trakteren op een lief cadeautje, maar helaas vereist het ook nogal wat organisatietalent...

Op Kano-date

De kano-date in het Amsterdamse bos is echt een aanrader.