Toeren door de tijd

Met een prachtige oldtimer

Van Klassiek Rijden

Tijdreizen bestaan niet. Maar stiekem voelt rijden in één van de prachtige oldtimers van Klassiek Rijden tóch een beetje alsof je vijftig jaar terug in de tijd gaat. Hier kun je namelijk een oude Volvo, Jaguar, Daf of Mini huren voor een stoere tocht door Nederland.

Je mag drie keer een keuze maken. Ten eerste is er keuze is uit zes verschillende wagens. Ook mag je kiezen of je zelf rijdt of zo’n deftige chauffeur inhuurt. (De Jaguar is altijd inclusief chauffeur.) Als laatste kies je een van de drie routes die Klassiek rijden voor je heeft uitgestippeld: een Dijkenroute, een Polderroute en een Hanzestedenroute .

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hoepel toch op

Hoelahoepen. Dat is typisch iets waar je acuut vrolijk van wordt. HoelaHippie is het daar zeker mee eens en dienen met hun initiatief zelfs een hoger doel: wereldvrede.

Handlezen bij Isabel Capelli

De toekomst heb je zelf in de hand tijdens een sessie handlezen bij Isabel Capelli.

De favoriete dag van Amber

Ex-danseres Amber houdt van reizen en is altijd actief. Wat zou ze het liefst doen op een dag waarop álles kan? Daar hoeft ze niet lang over na te denken

Fietsen langs kunst

Een achttal kerkjes in het Gronings landschap zijn tijdens een bijzondere fietstocht te bewonderen.