Toeren door de tijd

Met een prachtige oldtimer

Van Klassiek Rijden

Tijdreizen bestaan niet. Maar stiekem voelt rijden in één van de prachtige oldtimers van Klassiek Rijden tóch een beetje alsof je vijftig jaar terug in de tijd gaat. Hier kun je namelijk een oude Volvo, Jaguar, Daf of Mini huren voor een stoere tocht door Nederland.

Je mag drie keer een keuze maken. Ten eerste is er keuze is uit zes verschillende wagens. Ook mag je kiezen of je zelf rijdt of zo’n deftige chauffeur inhuurt. (De Jaguar is altijd inclusief chauffeur.) Als laatste kies je een van de drie routes die Klassiek rijden voor je heeft uitgestippeld: een Dijkenroute, een Polderroute en een Hanzestedenroute .

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een stukje paradijs

Het klinkt als een droom: je ‘eigen’ eiland. Nou ja, technisch gesproken deel je ‘m met zo’n 100 anderen maar die zijn er nooit allemaal tegelijkertijd.

Hollands Hollywood

Waarschijnlijk ken je het Gooi vooral van die ene populaire tv-serie met Linda de Mol, maar nu is er de mogelijkheid om dit Hollandse Hollywood eens in het echie te ontdekken. Tijdens een rondleiding per benenwagen door Hilversum krijg je antwoord op een aantal prangende vragen zoals ‘Waarom nam in Hilversum de ontwikkeling van radio en televisie-industrie zo'n vlucht?’

Leuke app: The Morning Man

‘Ciao bella, you look lovely today, darling’. Oh my lord, krijg jij ook een beetje slappe knietjes van mannen met een zwoel accent in de ochtend? Nou, dan is deze app is het helemaal voor jou: The Morning Man.

Mooi slapen in de Piushaven

Neem je lief eens mee naar de Tilburgse Piushaven, want er is genoeg romantiek te beleven. Er is een stadsstrand, je kunt er bootje varen en er is een mooi park. En… je kunt er ook heerlijk slapen en eten in Villa Pastorie