Toeren door de tijd

Met een prachtige oldtimer

Van Klassiek Rijden

Tijdreizen bestaan niet. Maar stiekem voelt rijden in één van de prachtige oldtimers van Klassiek Rijden tóch een beetje alsof je vijftig jaar terug in de tijd gaat. Hier kun je namelijk een oude Volvo, Jaguar, Daf of Mini huren voor een stoere tocht door Nederland.

Je mag drie keer een keuze maken. Ten eerste is er keuze is uit zes verschillende wagens. Ook mag je kiezen of je zelf rijdt of zo’n deftige chauffeur inhuurt. (De Jaguar is altijd inclusief chauffeur.) Als laatste kies je een van de drie routes die Klassiek rijden voor je heeft uitgestippeld: een Dijkenroute, een Polderroute en een Hanzestedenroute .

Zie jij jezelf al gaan in een Jaguar MKII uit 1961 door een schilderachtig Nederlands landschap?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste kerst van Milan

“Foute Spotify-lijstjes opzetten en lekker met familie zijn, dat geeft mij het ultieme kerstgevoel."

DOMunder

Onder het Utrechtse Domplein schuilt een verborgen wereld. Hier vind je schatten van wel 2000 jaar oud.

Verras je lief

Sleur in de relatie? Niet bij Leuk Mens Lisette hoor, die doet daar niet aan.  

Budget buiten de deur eten

Picknicken klínkt dan misschien een beetje oudbollig, dat is het al lang niet meer. Zeker bij lekker weer is de picknick het ultieme antwoord wanneer je wél lekker buiten de deur wil eten, maar daar niet te veel geld aan wil uitgeven.