Het ultieme motivatiefilmpje

Hang loose

Fijn gevoel

Tuurlijk weet je dat sporten goed voor je is. Maar dat betekent niet dat je er altijd zin in hebt. Doe dus als Geraldine en kijk gewoon een paar crazy motiverende filmpjes op YouTube waardoor je direct zin krijgt om aan dat goddelijke lijf van je te werken. Omdat je het waard bent baby!

GoPro
“Veel mooier dan dit gaat het niet worden. Die vrouwen, wow! Het goede leven in de zon. Surfen, goeie golven pakken, lol maken op je plank... Zelf werken we trouwens ook vaak met de GoPro camera. Die kun je op het board plakken tijdens surfen of snowboarden of aan een fietsstuur.”

Bekijk hier het filmpje.

Documentaire: Plank
Deze docu gaat over Nassim Guammaz die zijn droom achterna is gegaan. Het is een Marokkaanse jongen die niet is gaan kickboksen zoals veel van zijn vrienden. Hij koos voor het skateboarden. Hij is op jonge leeftijd al zo ontzettend goed. Je ziet hem als hij elf is al te gek boarden. Nu doet hij mee aan alle grote internationale wedstrijden en is hij nog even relaxed. Hij loopt totaal niet naast zijn schoenen maar staat met beide beentjes op zn plank.”

Bekijk hier het filmpje.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Een mango schoonmaken

Wil je weten hoe je in een paar seconden een mango schoonmaakt?

Online kunst bestellen

Wil je kunst in huis? Dan hoef je echt geen ramkraak te plegen in een museum. Veel makkelijker is om een prachtig werk te lenen of kopen bij ArtOlive.

Romantische cadeautjes

Romantische cadeautjes voor de man. Dat klinkt ingewikkeld en dat is het ook. Oow de kolonje is echt niet meer van deze tijd. Waar trakteer je de man dan wel op, Trudy?

Soundtrackcity

Hoe leuk is dit: een wandeling maken door een fijne stad als Amsterdam, Rotterdam of Istanbul met op je mp3-speler de soundtrack van de stad.