Het ultieme motivatiefilmpje

Hang loose

Fijn gevoel

Tuurlijk weet je dat sporten goed voor je is. Maar dat betekent niet dat je er altijd zin in hebt. Doe dus als Geraldine en kijk gewoon een paar crazy motiverende filmpjes op YouTube waardoor je direct zin krijgt om aan dat goddelijke lijf van je te werken. Omdat je het waard bent baby!

GoPro
“Veel mooier dan dit gaat het niet worden. Die vrouwen, wow! Het goede leven in de zon. Surfen, goeie golven pakken, lol maken op je plank... Zelf werken we trouwens ook vaak met de GoPro camera. Die kun je op het board plakken tijdens surfen of snowboarden of aan een fietsstuur.”

Bekijk hier het filmpje.

Documentaire: Plank
Deze docu gaat over Nassim Guammaz die zijn droom achterna is gegaan. Het is een Marokkaanse jongen die niet is gaan kickboksen zoals veel van zijn vrienden. Hij koos voor het skateboarden. Hij is op jonge leeftijd al zo ontzettend goed. Je ziet hem als hij elf is al te gek boarden. Nu doet hij mee aan alle grote internationale wedstrijden en is hij nog even relaxed. Hij loopt totaal niet naast zijn schoenen maar staat met beide beentjes op zn plank.”

Bekijk hier het filmpje.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De lekkerste eettips van sportvrouw Sylvia

Wat eet je nou eigenlijk, als sportvrouw, en waar? Want wij willen ook heus graag een ratelend wasbordje, maar we willen er het liefst niet te veel voor laten.

Online schrijfcursus

Tik jij al een aardig stukje weg maar wil je je schrijfskills verbeteren? Doe dan online een leuke schrijfcursus bij EDITIO! Je leert de fijne kneepjes van het schrijversvak van echte pro’s; wie wil dat nou niet?

De favo beautyblogs van een beautyblogger

Inspiratie. Je kunt er nooit genoeg van krijgen. Aranka ook niet. Daarom volgt ze een paar leuke blogs om up-to-date te blijven.

Tips voor stadse mama's

Op Leukedingendoen lees je natuurlijk al heel veel leuke tips die je met je kleine kunt doen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer blogs en websites vol leuks voor kinderen! Bijvoorbeeld urbanmoms.nl.