De Hallen

Waar het leven bruist

In Amsterdam

De voormalige tramremise waar vroeger de eerste elektrische trams werden onderhouden heet nu De Hallen en heeft (bijna) alles op gebied van media, cultuur, mode, horeca en ambachten.

Voor een onvergetelijke dag hoef je De Hallen eigenlijk helemaal niet uit. Zo begin je je dag bijvoorbeeld al met een kopje koffie en een goed boek in het leescafé van de Bibliotheek de Hallen. Daarna kun je terecht bij Beeldend Gesproken voor je dagelijkse portie kunst, je haar laten knippen bij de Kinki Academy en een onvergetelijke lunch eten bij MeatWest. Maandelijks kun je rondstruinen op de Local Goods Weekend Market voor de mooiste producten van Amsterdamse grond. 

Ook 's avonds is er genoeg te doen. Kijk bijvoorbeeld eens een film in de Filmhallen of eet je buik rond bij een van de heerlijke restaurantjes als Brasserie Halte 3, Meat West of sprokkel je diner bij elkaar in de geweldige Foodhallen. Wil je nooit meer weg? Blijf dan gewoon slapen bij Hotel de Hallen.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zeg het met thee

Het is belangrijk om je levensverhaal te delen met anderen. Zo kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo ontstond Teatells: een project van Emmelie en Julianne Lindner, twee Zweedse zusjes met Nederlandse roots.

Slapen in een atelier of studio

Hotel Rotterdam is gek genoeg geen hotel, maar het draait wel om overnachtingen.

Op bezoek bij een boer

Ontdek waar het eten op je bord vandaan komt en bezoek een biologische boer, boomgaard en bakker. 

De beste netwerkevents

Met een bachelor en master Kunst & Cultuur op zak is Leuk Mens Linda nog lang niet waar ze zijn wil. Dus is ze druk aan het netwerken! Waar je het beste zijn kan verklapt Linda hier.