Life is good

Dus geniet ervan

In Heeswijk-Dinther

In dit one-room-hotel in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) kun je niet anders dan genieten van natuur, privacy en luxe. De bed and breakfast is gevestigd in een schattig historisch boerderijtje en heeft een eigen fitnessruimte, sauna, dakterras én een eigen tuin.

Naast dat je hier een superromantisch weekend kan beleven, hebben ze ook aan de zakenmensen gedacht. Er is namelijk ook een speciale vergaderzaal waar je met 8 personen heerlijk kunt brainstormen bij een knapperend haardvuurtje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Huis en tafel in kerstsferen

Een boompje hier, een dennenappel daar en kerstlichtjes overal! Het is weer tijd om je huis en kersttafel om te toveren tot een prachtig kerstparadijs. 

Champing

Champing is kamperen in een kerk in Engeland! Lekker warm en droog logeren in een authentiek gebouw dat er nog hetzelfde uitziet als honderden jaren geleden.

Industrieel trouwen

Ben je van plan om je grote liefde eeuwige trouw te beloven, maar zoek je naar een wat stoerdere locatie dan zo’n standaard wit idyllisch kerkje?

Zo word je (g)een succesvol schrijver

Denk je nu onderhand wel bekend te zijn met tips over het schrijverschap? Dan heb je deze tip van Oscar nog niet gelezen: hij hanteert een wel heel bijzonder, enigszins zweverig motto waarmee het schrijven haast niet kan mislukken.