Life is good

Dus geniet ervan

In Heeswijk-Dinther

In dit one-room-hotel in Heeswijk-Dinther (Noord-Brabant) kun je niet anders dan genieten van natuur, privacy en luxe. De bed and breakfast is gevestigd in een schattig historisch boerderijtje en heeft een eigen fitnessruimte, sauna, dakterras én een eigen tuin.

Naast dat je hier een superromantisch weekend kan beleven, hebben ze ook aan de zakenmensen gedacht. Er is namelijk ook een speciale vergaderzaal waar je met 8 personen heerlijk kunt brainstormen bij een knapperend haardvuurtje.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Vrolijke bloemetjes

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw en óóh bloemetje wat hou ik toch van jou! Bloemen maken ons vrolijk, laten ons lachen en geven ons kleur. En zo’n bloemenmoment gun je toch iedereen? Wij hebben daarom de leukste bloementips voor je op een rijtje gezet.

Hotel Not Hotel

Vrij diep in Amsterdam-West verscholen is weer een nieuw pareltje in de hotelscene opgedoken: Hotel Not Hotel.

Bijzondere ballonvaart

Opstijgen in het donker, of een vlucht maken boven Amsterdam of Rotterdam. Bij 4CB maak je heel mooie en bijzondere ballonvaarten.

Zeg het met letters in steen

Zo mooi heb je spreuken nog nooit gezien. Gebeeldhouwd in steen. Maud Bekaert vereeuwigt je lievelingstekst in bijvoorbeeld een mooie kei.