I am a foodie

Blog van wetenschappers

De waarheid over voedsel

Eerlijk over voedsel: dat is het motto van de blog I am a foodie. Deze bloggers (diëtisten en voedsel-/bewegingswetenschappers) laten zich niet de kaas van het brood eten, maar krijgen de waarheid boven tafel.

Met hun kennis weten zij alles over eten en drinken en schrijven ze de leukste blogs over de feitjes en fabels van eten, trends en lekkere recepten. Ook werpen ze een kritische blik op boeken, gadgets, hotspots en producten. Dankzij I am a foodie, weet jij precies wat je op je bordje krijgt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Voorlezen op afstand

Voorlezen is een knusse bezigheid, maar helaas ook een bezigheid die veel kinderen moeten missen. Voor bijvoorbeeld gescheiden ouders, uitgezonden militairen of geëmigreerde grootouders is het niet altijd mogelijk om hun kind een verhaaltje voor te lezen voor het slapen gaan.

Volledig kerstdiner in een doos

Kerst. Allemaal leuk en aardig, maar ook een heel gedoe. Want: kerstdiners, kerstoutfits, kerstversieringen. Het is allemaal veel werk! Gelukkig is daar LeBox, de oplossing voor een deel van je kerststress. Met LeBox haal je namelijk een compleet kerstdiner in huis, dat je alleen nog maar hoeft te bereiden.

Boekentips van Nynke

Nynke kan absoluut niet zonder boeken. Leze doet ze altijd: thuis, op vakantie, onderweg. Maar van wat voor soort boeken houdt Nynke dan?


De perfecte date

Zo makkelijk is dat nog niet, een leuke date organiseren. Leuk Mens Mitchell weet wel wat romantiek is, dus vroegen we hem naar zijn perfecte date night.