I am a foodie

Blog van wetenschappers

De waarheid over voedsel

Eerlijk over voedsel: dat is het motto van de blog I am a foodie. Deze bloggers (diëtisten en voedsel-/bewegingswetenschappers) laten zich niet de kaas van het brood eten, maar krijgen de waarheid boven tafel.

Met hun kennis weten zij alles over eten en drinken en schrijven ze de leukste blogs over de feitjes en fabels van eten, trends en lekkere recepten. Ook werpen ze een kritische blik op boeken, gadgets, hotspots en producten. Dankzij I am a foodie, weet jij precies wat je op je bordje krijgt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Hengelen op je date

De familie Kötter zit niet alleen in de Miss-industrie, maar ook in de vishandel. Ben je uitgekeken op de eeuwige lekkerbekjes en haring? Deze vis doet ‘t volgens Kim uitstekend tijdens een romantisch diner.

Gelukspoppetje nodig?

Op dagen zoals vrijdag de 13e zijn het toch de hoefijzers, konijnenpootjes en gelukspoppetjes die je er doorheen slepen

Workshop insecten eten

Voor alle mensen die de kriebelige beestjes liever niet zien vliegen en fladderen. Ook voor iedereen die gewoon nieuwsgierig is naar de smaak. En ja, ze zijn ook nog eens heel gezond.

Schoolplatenmuseum

Vroeger. Toen de guldens nog van hout waren en de bedden van stro. In die tijd bestonden er nog geen digitale schoolborden en ander hip lesmateriaal.