Fleur fleurt je op

bij Opfleuren in Rotterdam

Aandacht met een bloemetje

Er zijn ruim 3.500 bloemenwinkels in Nederland. Natuurlijk is niet één hetzelfde, maar Opfleuren is wel heel bijzonder. Naast dat je voor een mooi boeket, leuke vaasjes of bijzondere bloemetjes in de winkel en op de website terecht kunt, geeft Fleur Menke namelijk ook leuke bloemworkshops en verzorgt ze de decoraties en aankleding van locaties en evenementen.

Openheid en een goede persoonlijke sfeer vindt Fleur erg belangrijk. Klanten zijn niet alleen maar klanten en daarom kun je ook voor een praatje goed terecht in het leuke winkeltje van Opfleuren!

Op 22 september werd Fleur Menke bekroond tot Leukste Ondernemer van Rotterdam.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De Leukste papadag

Leuk Mens Niels is papa van 3 kids van 5, 3 en 1 jaar. En deze kleine dreumesen kunnen natuurlijk niet stil blijven zitten als papa een dagje thuis is.

Pimp je lege wijnfles

Als je te lui bent om naar de glasbak te sjokken, kun je altijd nog je lege flessen upgraden. Hoe dan? Nou heel erg simpel, gewoon met touw! Een ideaal klusje voor die druilerige zondag. 

Droomplekken in Nederland

Goudgele stranden, helderblauwe zeeën, wuivende palmen. Zúlke tropische droomplekken hebben we in Nederland natuurlijk niet. Maar toch kan het niet anders of er zijn Nederlandse droomplekken. En wie kan nu beter een top drie noemen dan Droomplekken-expert Corno van den Berg.

Schattige insta tweeling

De 8 maanden oude tweeling Leia en Lauren uit Singapore hebben meer volgers dan jij en ik op instagram. De twee worden door hun ouders gefotografeerd in de meest gekke outfits en leuke settingen.