Hop, hop, in galop

Met de huifkar

Lekker buiten

De Veluwse bossen in de buurt van Apeldoorn lenen zich uitstekend voor een tochtje te paard. Hop, in galop, lekker in de buitenlucht. Er valt genoeg te ontdekken, zoals Paleis het Loo, de Apenheul of het Koninklijke Jachtchalet Het Aardhuis.

En helemaal leuk: je kunt ook samen in een huifkar op ontdekkingstocht! Een huifkar is geschikt voor 4 tot wel 8 personen, dus neem gezellig de hele familie mee. Bij Huifkarcentrum de Kronkel zijn de paarden zo tam dat je ze zelf kunt mennen. Wil je liever een koetsier op de bok, dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn zelfs meerdaagse tochten met een pipowagen. Ruik jij de buitenlucht al?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Extreme sports voor extreme bangeriken

Wil je na een paar jaar intensief korfballen op het hoogste niveau iets anders? Geraldine is gek op extreme sports en tipt er een paar die ook leuk zijn voor mensen die al bang zijn voor het randje van de stoep tijdens het rolschaatsen. Maar of haar suggesties nu echt easy zijn... Wij hebben zo onze twijfels.

Pimp je racemonster

Nu de Tour ‘in town’ is, wil je zelf natuurlijk ook een beetje stylish over de finish rollen. Maar om dat te doen op een oud barrel is natuurlijk een enorme faux pas. Pimpen dus, die handel! 

Nature's Gift

Vervelen is geen optie, dat is het motto van Leukedingendoen. De dames en heren van Nature's Gift zijn 't daar ook zeer zeker mee eens. Nature's Gift heeft heel veel lieve en groene uitjes in de natuur. Vergeet dus poepen in je oude schoen en ga wat dóén!

Abseilen van de Euromast

Een bezoekje aan de Euromast is al spannend, maar je kunt je tripje nóg spannender maken! Hoe?