Iedereen welkom! Bij pakhuis

Gezelligheid in Arnhem

Knustelen, eten, samen

Facebook is natuurlijk hartstikke leuk en alles, maar uiteindelijk is het veel gezelliger als je met échte mensen aan een échte tafel zit en échte dingen aan het maken bent. Samen. Met goede verhalen en een goeie kop koffie erbij.

Dat dachten de mensen van het Pakhuis ook. Daarom creëerden ze een gezellige plek in Arnhem waar iedereen welkom is, waar het altijd warm is en waar de koffie pruttelt. Je kunt er komen werken (je laptop mag gewoon mee want er is gratis WiFi). Maar je kunt er ook deelnemen aan leuke activiteiten, zoals sjaals breien voor daklozen, yoga en tentoonstellingen. Het Pakhuis is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Kijk voor het programma op de website!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Zien en gezien worden

Bekend bij elke Maastrichtenaar: het chaotisch ogende Café Sjiek. Op de kaart staan vooral verse, eenvoudige gerechten uit Maastricht en de regio zoals het bekende ‘zoervleis’, wild, bloedworst en zuurkoolschotel.

(H)eerlijk brood

Leuk Mens Kris ging als aanstaande moeder anders tegen brood aankijken.

5 x de Leukste tijd voor jezelf

Tijd voor jezelf vinden is altijd lastig, dit geldt ook voor Leuk Mens Natascha. Zij werkt ontzettend hard aan haar eigen bedrijf “Flavourites” en is moeder van 2 kinderen. Wij vroegen Natascha wat haar aanbevelingen zijn voor een beetje quality time met jezelf.

Receptjes

Als Cynthia vriendinnen te eten krijgt, kookt ze helemaal zelf. Eten afhalen, dat doe je niet. Iets kokkerellen wat je bezoek lekker vindt, dat doe je wél.