Iedereen welkom! Bij pakhuis

Gezelligheid in Arnhem

Knustelen, eten, samen

Facebook is natuurlijk hartstikke leuk en alles, maar uiteindelijk is het veel gezelliger als je met échte mensen aan een échte tafel zit en échte dingen aan het maken bent. Samen. Met goede verhalen en een goeie kop koffie erbij.

Dat dachten de mensen van het Pakhuis ook. Daarom creëerden ze een gezellige plek in Arnhem waar iedereen welkom is, waar het altijd warm is en waar de koffie pruttelt. Je kunt er komen werken (je laptop mag gewoon mee want er is gratis WiFi). Maar je kunt er ook deelnemen aan leuke activiteiten, zoals sjaals breien voor daklozen, yoga en tentoonstellingen. Het Pakhuis is open op donderdag, vrijdag en zaterdag. Kijk voor het programma op de website!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De beste plekken voor een creatieveling

Inspiratie en mooie dingen maken op een lege maag, dat kan natuurlijk niet. Inspiratie voor Leuk Mens Julien komt dan ook gewoon geserveerd op een bord. Alhoewel…

Proef de 5 Trappisten fietsroute

Ervaar de smaak van de Trappistenbieren van Vlaanderen en Brabant met deze gave fietsroute speciaal voor alle bierliefhebbers onder ons.  De fietsroute is in totaal 344 km, opgedeeld in 6 deelroutes die je langs 5 trappistenkloosters leidt. Dat is flink doorfietsen dus, maar als je aan het einde een heerlijk koud biertje te wachten staat moet dit wel lukken. 

De lekkerste en Leukste paasbrunch

Pasen vieren we net zo uitgebreid als kerst! Inclusief lekker eten, een gezellige tafel en familie of vrienden. Met z’n allen aan tafel, in de woonkamer of buiten op een picknickkleed.

Wonen in de jaren '50

Doen: een kijkje nemen in de jaren ’50 Van Eesteren Museumwoning in Amsterdam Nieuw-West.