Lucy in the sky

Eenkamer-designhotel met uitzicht

Uniek slapen in Deventer

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr. Samen zijn ze Lucy in the Sky, maar stuk voor stuk zijn het unieke tweepersoonshotelletjes met een flink gevoel voor design.

Alle Lucy’s zijn gebouwd op een dak of op een graantrechter (zie Lucy Cube). Zo heb je altijd een prachtig uitzicht over de haven en de rivier en word je door niemand anders lastiggevallen dan een paar vogels. Voor iedere smaak is er wel een Lucy, zo is er de minimalistische Lucy Cube, de futuristische Lucy Pwr en de spacy Lucy Glxy. Allemaal hebben ze een heerlijk bed, tafel met stoelen, dakterras én een jummie ontbijt met bubbels.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De hoogste waterval van Nederland

Bij Loenen vind je de grootste waterval van Nederland: de Vrijenbergerspreng. Leuk om even langs te gaan!

Slapen in een bunker

Toe aan een nachtje goed bijtanken? Logeer dan eens een nachtje in een bunker.

De allermooiste bruiloft

Trouwen is natuurlijk hartstikke romantisch, maar er gaat een hoop geplan en geregel aan vooraf.

Strand in eigen land

Massaal gaan we in de zomer op strandvakantie naar het zuiden van Europa of een mooi ver eiland. Maar waarom eigenlijk? We hebben zelf heel veel strand om uit te kiezen!