Lucy in the sky

Eenkamer-designhotel met uitzicht

Uniek slapen in Deventer

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr. Samen zijn ze Lucy in the Sky, maar stuk voor stuk zijn het unieke tweepersoonshotelletjes met een flink gevoel voor design.

Alle Lucy’s zijn gebouwd op een dak of op een graantrechter (zie Lucy Cube). Zo heb je altijd een prachtig uitzicht over de haven en de rivier en word je door niemand anders lastiggevallen dan een paar vogels. Voor iedere smaak is er wel een Lucy, zo is er de minimalistische Lucy Cube, de futuristische Lucy Pwr en de spacy Lucy Glxy. Allemaal hebben ze een heerlijk bed, tafel met stoelen, dakterras én een jummie ontbijt met bubbels.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Airbnb aan de Schotse kust

Er was eens een idyllisch boekwinkeltje in het kleine Schotse kustplaatsje Wigmore. De boekhandel – zoals vele andere boekhandels - had het zwaar, en besloot de ruimte boven de winkel te gaan verhuren aan toeristen, via Airbnb. 

Gelukkig oud én nieuw!

Weg met het oude en terug met het nieuwe! Wat is er nu fijner dan met een schone lei het nieuwe jaar in te gaan?

De 50 Tinten Grijs Tour

Menig vrouw zweert erbij en vele sekslevens zijn er al mee gered: ‘50 Tinten Grijs’ mag met recht een sexy seksbijbel genoemd worden.

Exotische DIY-trends

Als ze ergens ter wereld verstand hebben van fascinerende patronen, prachtig papier en stunning stoffen, dan is het natuurlijk in Japan. Lisa legt uit waarom het land van de rijzende zon zeker als inspiratiebron voor iedere crafter zou kunnen gelden!