Lucy in the sky

Eenkamer-designhotel met uitzicht

Uniek slapen in Deventer

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr. Samen zijn ze Lucy in the Sky, maar stuk voor stuk zijn het unieke tweepersoonshotelletjes met een flink gevoel voor design.

Alle Lucy’s zijn gebouwd op een dak of op een graantrechter (zie Lucy Cube). Zo heb je altijd een prachtig uitzicht over de haven en de rivier en word je door niemand anders lastiggevallen dan een paar vogels. Voor iedere smaak is er wel een Lucy, zo is er de minimalistische Lucy Cube, de futuristische Lucy Pwr en de spacy Lucy Glxy. Allemaal hebben ze een heerlijk bed, tafel met stoelen, dakterras én een jummie ontbijt met bubbels.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Buiten de Lijntjes

Ja, wij worden wel warm van zo’n eigenwijs winkeltje als Buiten de Lijntjes. Een winkel vol spullen die je gewoon móét hebben. Misschien niet zo goed voor je portemonnee, maar wel voor je interieur.

Varen in een mobiel bad

De HotTug is een van de betere uitvindingen van de laatste tijd, zo vinden wij. Wil je graag een stukje varen, maar niet klappertandend op de boot zitten?

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..

Verleidelijke make-up

Nepwimpers en vijf lagen lipstick. De natte droom van elke man? Heus niet, volgens Aranka. Een potje zoenen kun je zo wel vergeten. Met welke make-up verleid je ‘m wel?