Lucy in the sky

Eenkamer-designhotel met uitzicht

Uniek slapen in Deventer

Het Havenkwartier van Deventer is sinds kort opgeleukt met drie lieve hotelletjes: Lucy Cube, Lucy Glxy en Lucy Pwr. Samen zijn ze Lucy in the Sky, maar stuk voor stuk zijn het unieke tweepersoonshotelletjes met een flink gevoel voor design.

Alle Lucy’s zijn gebouwd op een dak of op een graantrechter (zie Lucy Cube). Zo heb je altijd een prachtig uitzicht over de haven en de rivier en word je door niemand anders lastiggevallen dan een paar vogels. Voor iedere smaak is er wel een Lucy, zo is er de minimalistische Lucy Cube, de futuristische Lucy Pwr en de spacy Lucy Glxy. Allemaal hebben ze een heerlijk bed, tafel met stoelen, dakterras én een jummie ontbijt met bubbels.

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

‘t leukste oet Twente

In Twente is het gewoon léuk. Althans als je het op z’n Twents uitspreekt dan. Het lieflijke dialect en het mooie landschap biedt natuurlijk enorm veel moois en leuks. Daarom hebben wij het beste van het beste op een rijtje gezet!

Wat oma nog kan

Onze oma’s leerden vroeger allemaal op de lagere school, tijdens de handwerkles, handige trucjes waar wij als volwassenen heel hard voor naar een naaiatelier rennen. Je kunt je twijfels hebben bij het nut van ‘sokken stoppen’, maar een gat in je favoriete wollen vest repareren of een winkelhaak maken: daar hebben we wat aan.

Een romantische Rotterdamse nacht

Wel het gevoel, maar niet de olie onder je nagels. Geniet van Rotterdam met een overnachting in een voormalige werkschuit. 

Hotel de Windketel

Midden op het Watertorenplein in Amsterdam stond ooit een vervallen torentje waar een aantal omwonenden ‘iets’ wilden maken.